logga guld2

Underbara barn och ett inte lika underbart avlopp...

I några dagar har det varit lite sisådär med vårat avlopp i köket. Vattnet har inte runnit ut från diskhon men helt plötsligt kan det bara få för sig att det ska rinna bort. Ja lite märkligt har det varit, så ikväll drog Sven fram högtryckstvätten och på med illern, hette det visst, och så började vi.

Inget hände och inget hände, höll på i ett par timmar kanske, mitt i allt detta vaknade Nova och ville inte somna om. Så försökte vi lite till.

När pappa dök upp som hade hört att vi höll på, tog det inte sådär hemskt många minutrar förrens vi fick bort äcklig sörja, som vi nu hoppas var problemet. Konstigt det där att det bara kan hjälpa att det kommer någon och tittar, så löser det sig...

 

Lika tråkig, äcklig och ospännande som kvällen var, lika härlig, rolig och spännade var min förmiddag! Två söta och alldeles underbara små barn kom och hälsade på mig i studion idag.

Efter några inledande kort på Jakob så slappnade de av lite mer och de tyckte nog också att det var lika roligt att bli fotograferade, som jag tyckte att det var att fota dem. Men de där blixtarna var väldigt konstiga, de fick många märkliga blickar från Jakob och Linneá.

De var jätteduktiga och det blev många fina kort på dem, måste dela med mig av ett par även om jag tycker att kunden själv ska få se sina kort först, men bara en lite tjuvkik så länge gör nog inget...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

  • Monika Sohlberg » Snart ny behandling :  ”Tänker på dig och din familj. Många kramar till er allihop ❤️❤️❤️.”

Bloggarkiv