logga guld2

Hemlängtan...

Fortfarande kvar på soliga Öland. Stannar nog här länge. OM det inte hade varit för att jag har någon som längtar efter oss där hemma hade jag stannat, och jag lääängar också. Inte till regnet, inte till tvättmaskinen, inte till dammsugaren, utan till han med stort H eller rättare sagt stort S litet v, e och n. Ja, till älsklingen där hemma. Och bara för att han är just precis som han är, kan jag tänka mig att åka hem, hem till regnet och slippa vattna blommor utomhus, hem till tvättmaskinen och tvätta hans tvätt, hem till spisen och laga hans älskingsrätt. Ja, imorgon kommer vi hem till dig! ♥ Saknar dig och älskar dig och hoppas vi snart kan ha en riktig semester ihop igen! ♥

 

Måste också berätta att vi varit och lyssnat på Tiger och hans vänner ikväll. Tilda blev skrämd av dem för 2 år sedan när de kom inspringandes fram till scen och tog vägen precis förbi Tilda. Tänk er en stor zebra komma springandes mot sig när man är fyra år, kanske inte så konstigt... Så i år var jag beredd på att Isabelle inte ville vara kvar, men det funkade bra med mormors knä. Däremot vänder sig Tilda om till mig och säger "när de springer ut till bänkarna kan vi väl gå?" Det satt visst fortfarande kvar hemska minnen i det lilla huvudet... stackars Tilda! Men det slutade lyckligt och alla var nöjda och glada.

Lite bilder från dagen:

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

Bloggarkiv