logga guld2

Trött...

I går åkte vi hem från Öland. Stannade på köpcentrat Giraffen på vägen hem och hamnade i 3 butiken... Har länge tänkt att jag skulle vänta på den nya iphonen innan jag köper ny telefon, men här om dagen blev jag trött på min gamla telefon. Det strulade med laddningen, knappar som håller på att gå sönder och problem med att ringa, ja det mesta med andra ord. Så som sagt tröttnade jag på den och kom hem med en vit Samsung som jag dessutom bloggar på just nu! 

 

Trött var jag när vi kom hem, såg inte att Sven hade varit ute i trädgården hela torsdagen och fixat, klippt häcken, trimmat, bundit upp blommor... Fint var det när jag väl såg det iallafall! Somnade sedan tidigt i soffan.

 

Man kan också bli aningens trött på det här vädret, det är ju inget annat än regn och regnskurar här hemma... inte mycket hö kört till hästarna här inte.

 

Nova behövde visst vila upp sig efter Ölandsvistelsen också, för hon sov idag 2 gånger på dagen, sammanlagt 5 timmar, blir nog inte sängdax för henne så tidigt idag...

 

Eftermiddagen tillbringades framför datorn, trött man kan bli på dem när det ska strula. Nu var det ju i och för sig inte datorn som strulade den här gången utan ett program som jag laddat ner och inte förstod mig på. Lyckades till slut hitta en instruktionsvideo från Nya Zeeland, dock var det ju på engelska med någon konstig snabb dialekt, men funkade ju bättre än inget alls. Så snart ska jag testa om jag kan få till ett fotoalbum av några av mina kort, det var ju det jag försökte lära mig i alla fall, ska bara skicka två trötta barn i säng först, den tredje lär väl dröja ett tag till!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

  • Monika Sohlberg » Snart ny behandling :  ”Tänker på dig och din familj. Många kramar till er allihop ❤️❤️❤️.”

Bloggarkiv