logga guld2

Shopping...

 Vi är nog ganska duktiga på att handla på nätet, vet inte om det beror på att det är mycket smidigare än att dra iväg med tre ungar och tro att man ska få en härlig dag på stan eller som det varit de sista gångerna när vi åkt och handlat och affär efter affär inte har det vi söker efter eller att det är slut.

 

Så ja även om det är mysigt att gå på stan så händer det ganska ofta numera att man startar igång datorn och klickar på några sidor och vips så får man (oftast) hem det till dörren eller postlådan om det ska vara korrekt. Hur smidigt är inte det och till råga på allt så får man det billigare än i affären, då det går jämföra  priserna på ett helt annat sätt om man vill. Det är ju inte fy skam!

 

Vill inte nämna något namn men vi köpte en router en gång för sådär 800:- tror jag det var i butik och när vi kollade upp den på nätet tog samma affär 500:-, vill nästan kalla det stöld! Men vi orkade inte åka in och lämna tillbaka den och vi behövde den ganska omgående så det var bara att bita i det sura äpplet och tänka att där handlar vi aldrig mer i butik! Så ja, jag är FÖR näthandel, fast det kan ju vara mysigt att gå på stan med, ibland... För chansen är ju större att man köper sig en glass eller fikar på ett mysigt fik, än om man sitter hemma vid datorn...

 

Efter våra inköp idag, (var och handlade i Jönköping) som tog sig mot slutet, (då vi i flera affärer fick gå ut utan det vi tänkt, eftersom det inte fanns hemma...) fick vi  med ganska många hårda och stora paket från ikea, var vi och hälsade på mamma. Såklart. Hon fyller år idag och hon fick en blomma och ett paket av oss och vi fick smörgåstårta och jordgubbstårta, inte dumt alls!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annelie Ahlberg » En liten uppdatering:  ”Jag har tänkt så mycket på dig och din familj dom senaste dagarna❤️ Jag skickar ..”

  • Linda Winblad » En liten uppdatering:  ”Tänker på dig ofta Annelie. Varje gång jag tittar på porträttet på nyfödda Malva..”

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

Bloggarkiv