logga guld2

Shopping...

 Vi är nog ganska duktiga på att handla på nätet, vet inte om det beror på att det är mycket smidigare än att dra iväg med tre ungar och tro att man ska få en härlig dag på stan eller som det varit de sista gångerna när vi åkt och handlat och affär efter affär inte har det vi söker efter eller att det är slut.

 

Så ja även om det är mysigt att gå på stan så händer det ganska ofta numera att man startar igång datorn och klickar på några sidor och vips så får man (oftast) hem det till dörren eller postlådan om det ska vara korrekt. Hur smidigt är inte det och till råga på allt så får man det billigare än i affären, då det går jämföra  priserna på ett helt annat sätt om man vill. Det är ju inte fy skam!

 

Vill inte nämna något namn men vi köpte en router en gång för sådär 800:- tror jag det var i butik och när vi kollade upp den på nätet tog samma affär 500:-, vill nästan kalla det stöld! Men vi orkade inte åka in och lämna tillbaka den och vi behövde den ganska omgående så det var bara att bita i det sura äpplet och tänka att där handlar vi aldrig mer i butik! Så ja, jag är FÖR näthandel, fast det kan ju vara mysigt att gå på stan med, ibland... För chansen är ju större att man köper sig en glass eller fikar på ett mysigt fik, än om man sitter hemma vid datorn...

 

Efter våra inköp idag, (var och handlade i Jönköping) som tog sig mot slutet, (då vi i flera affärer fick gå ut utan det vi tänkt, eftersom det inte fanns hemma...) fick vi  med ganska många hårda och stora paket från ikea, var vi och hälsade på mamma. Såklart. Hon fyller år idag och hon fick en blomma och ett paket av oss och vi fick smörgåstårta och jordgubbstårta, inte dumt alls!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Pernilla » Min behandling:  ”Många tankar går till dig/familjen. Det blir en jobbig tid fram över och inte ri..”

  • Pernilla » Onkologmottagningen :  ”❤️kramar”

  • Karin » Min behandling:  ”Många tankar till dej och familjen, tänk vad (mina) och andras problem blir fjut..”

  • Marie P » Min behandling:  ”Min vän! Det blir ett annorlunda liv för er framöver. Jobbigt med att åka fram o..”

  • Karin » Smultronstina växer:  ”Så superfina kort på konfirmanderna ❤️❤️❤️”

Bloggarkiv