logga guld2

Små och stora strumpor...

 

Vet inte vad jag tänkte på idag när jag åkte iväg till en nyfödd bebis utan min kamera?! Eller det kanske kan ha något med den lite stressiga morgonen att göra, eller igentligen hade jag gott om tid på mig, det kanske var det som var fel? Hur som helst så blev det ialla fall stressigt innan vi äntligen kom iväg och där någonstans försvann allt vad kamera heter. Ja ja, hade ju min telefon med mig som tur var och nu för tiden så finns det ju allt möjligt i dem och därmed också kamera. (Så idag får ni hålla till godo med bilder från mobiltelefonen som jag inte ens lärt mig kameran på, så lite mörka och tråkiga blev dem allt) Var ju tvungen att dokumentera den lille parveln, som förresten har ett namn. Gustav. Väldigt fint namn tycker jag, inte bara för att min farfar hette det, eller att min pappa har det i andranamn eller att min bror också heter det i andranamn, utan jag gillar det liksom.

Gustav låg där så snällt, med små söta fingrar, fötter med små söta strumpor på, en liten, liten näsa och mun. Två små ögon som försökte fokusera på oss, ja han var väldigt söt och snäll, sa inte ett ljud på hela tiden tror jag. Ljuden kom istället från alla andra barnen som var där och även från oss vuxna förstås! Alltid så trevligt att träffas och prata, tiden bara rinner iväg! Gott fika bjöds det på, med nybakta bullar!! Ja som 3 barns mor har man ju all tid i världen... vi fick även lunch innan det var dags att bege sig hemåt igen, till stora högar med ren tvätt, som inte denna gången heller hade fått ben och fötter och klättrat in i garderoberna där hemma. Det är bara de där strumporna som lyckats få fötter och springa iväg, det konstiga är ju att det bara är den ena strumpan av paret som lyckas springa iväg, den andra strumpan ligger ju alltid så snällt i tvättmaskinen efter att ha fått sig ett bad... 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

Bloggarkiv