logga guld2

Skriver presentation...

Sitter och plitar på en presentation av mig till Emelie. Emelie Ohlsson som håller i en distanskurs i fotografering, för mig och några till. Ska verkligen bli spännande och se hur man kommer att utvecklas. Jag är ju sådan att helst skulle jag vilja kunna allt igår. Men man blir inte proffs över en natt, det behövs träning, träning och träning. I och med mitt bloggande känner jag ju pressen över att behöva ta kort ofta, så man har något att uppdatera med och det kan ju inte bli bättre eftersom det då både blir bloggande och fotograferande. Det är verkligen roligt med fotografering och jag hoppas att jag kan hålla fast vid det och tycka att det är lika roligt om inte roligare om ett år.

 

Just nu har jag verkligen något att träna inför och det är ett bröllop! Tänk att jag, lilla jag, ska fotografera mitt första bröllop om 6 veckor!! Det ska bli såå roligt, men jag kommer nog vara en aning nervös den dagen. Jag hoppas brudparet är lite mer nervösa över sin dag, än vad jag är över mitt uppdrag men jag undrar det... Det är så mycket som kan gå fel och det är inget som får gå fel den dagen. För bröllopsdagen kommer och bröllopsdagen går, det enda som finns kvar är ringarna, kärleken och fotografierna. En dag som aldrig kommer tillbaka, alltså bara en enda chans att fotografera och få de där perfekta bilderna.  Tänk om kameran går sönder, minneskortet pajjar, jag snubblar och missar kyssen... usch ja, mycket kan hända. Men i mitt huvud kommer allt gå bra, allt ordnar sig, man måste ha rätt fokus och med ett körschema kommer jag ro detta i hamn, det kommer att bli en alldeles fantastisk dag för brudparet och även för mig...

 

Nej nu får jag nog skriva klart min presentation medans Nova plaskar och badar i badkaret.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linda Winblad » En liten uppdatering:  ”Tänker på dig ofta Annelie. Varje gång jag tittar på porträttet på nyfödda Malva..”

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

Bloggarkiv