logga guld2

Nedräkningen har börjat...

I dag kom mina stora barn hem igen. De har haft semester i storstaden. Hos farmor och farfar i Bankeryd. Det kan vara skönt att någongång få vila öronen lite från bråk och tjat, men man inser ju hur mycket man saknar och älskar dem när de inte är hemma. Det blir så tomt utan dem, men Nova fanns ju kvar hemma iallafall...

 

Om exakt en månad fyller jag år. Sven brukar ha nedräkning till sin födelsedag och jag brukar plötsligt komma på några dagar innan jag fyller att det är min födelsedag. Brukar vara hopplöst det där med vad man ska önska sig också. Men igår hittade jag en väska jag ville ha och kom på att den kan jag önska mig när jag fyller för det är ju inte så länge kvar. Så nu börjar nedräkningen!

Har haft skötväska som väska nu i nästan sex år, så det börja kännas som att det kan vara dags att skaffa något annat. Den väskan jag hittade i går är en kameraväska, kanske inte helt otippat, men kan användas som en vanlig väska också eftersom den ser ut som en vanlig väska. Såå snygg och såå dyr! Tyvärr, men det kan det kanske vara värt, köper ju inte väskor så ofta och visst finns det dyra vanliga väskor också. Gogglade för skoj skull på väskor märken, gick in på första bästa sida och hittade en för 36500:-, hmm, så "min" väska är inte dyr alls! ;) Nu så är det bara det där ilandsproblemet att välja färg också, det finns 10 olika färger att välja på! Ena stunden är jag sugen på en rosa, andra stunden på en lite diskretare grå och nästa gång en vanlig brun. Stort bekymmer det där!! Vilken färg tycker du är finast? Länk finns här.

 

Fick fina blommor idag, TACK min älskade make!!

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

Bloggarkiv