logga guld2

Gårdagen och morgondagen...

Det blev inte riktigt som det var tänkt. Och ibland blir det väl så.

 

Den här gången var det åskan som ställde till det för oss. För visst hörde vi muller på långt håll. Men jag tyckte att vi skulle avvakta lite, det brukar vara så struligt att få igång bredbandet igen efter man dragit ut det, och det mörka molnet var inte så mörkt längre... Ett muller till, och Sven gick upp och drog ut datorn och skrivaren och TV:n ur vägguttaget och mobiltelefonen som var på laddning. Han hann inte mer än att komma ner och sätta sig igen förrens vi hörde åskan igen, närmare den här gången, ja så nära att det hade slagit ner i någon ledning och strömmen försvan och det klickade till inifrån lekrummet. Neej!!

 

Jo, det var så det blev, både modem och routern har nu gjort sitt. Ja så är det när man tänker att vi väntar lite och ser om det kommer närmare. Från och med nu åker ALLT ut från kontakterna vid första muller! Även om det tar lång tid att starta upp det igen efter att ha dragits ur, så tar det längre tid att åka köpa nytt och dessutom blev vi några kronor fattigare. Vi får trösta oss med att vi slapp köpa ny TV, skrivare, mobiltelefon och dator i alla fall...

 

Och det vi hade tänkt att göra, var det jag lovade från ett tidigare blogginlägg att ni skulle fått veta, får skjutas upp till morgondagen. Men man vet ju aldrig vad som kan hända i morgon...

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

  • Monika Sohlberg » Snart ny behandling :  ”Tänker på dig och din familj. Många kramar till er allihop ❤️❤️❤️.”

Bloggarkiv