logga guld2

Suger hårt på karamellen...

Ja då var det fixat då.

Barnvakt, avbytare, en avbytare till, byte av min jobbarhelg, bokat hotell och flyg.

 

Efter att Sven bara har haft 4 hela dagar ledigt den här sommaren, ja till och med på hela året så tyckte vi nog han förtjänar ett par extra dagar till, nu när Alexandra kommer tillbaka efter sin föräldraledighet.

Men mycket måste klaffa för att vi ska kunna få lite ledigt ihop. Den här gången löste det sig hela vägen ut!! Och vi åker själva! Har varit utan barnen på egen hand en gång tidigare när vi var i Varberg för tre år sedan. Så vi kanske inte behöver ha så dåligt samvete att de inte får följa med. Ibland kan man behöva lite egentid, det blir inte mycket av den varan när "bonden" jobbar i sort sett alla dagar om året. Ibland kan man känna en lite sting av avundsjuka när alla pratar om vart de ska åka på semester, hur många veckor de är lediga osv. Dock visste jag detta när vi tog över så det är inget mer med det, är ju uppvuxen bland kossor och fasta rutiner, men ibland så längtar man efter att ha lite semester ihop som alla andra...

Men nu, nu ska jag längta och vänta och njuta, skaffa nytt pass och packa och flyga och njuta!! Suga på den här karamellen som är hård och varar länge, för nästa karamell kommer nog inte nästa år igen, som det gör för andra arbetare, vi får nog vänta några år igen...

 

Vart vi ska?! Ja det blir ingen långresa i flera veckor precis, det får vi nog ta när vi blir pensionärer, men en weekend till Barcelona blir det i slutet på september.

 

Längtar redan... så klart!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Britt » Knyter ihop påsen:  ”Önskar dig ett riktigt bra 2020. Du har kämpat och gjort det med bravur. Många r..”

  • Martina » Färdigbehandlad :  ”Heja dig!! Läser, följer och tänker på dig!! Många kramar och styrka till dig ❤️”

  • Annelie » Färdigbehandlad :  ”Vilken resa i dubbel bemärkelse du gjort! Har följt dig och bett för dig under å..”

  • Marie » Sjukhusbubblan:  ”Hej, Så glad att jag hittade din blogg. Jag går igenom samma cytostatikabehandli..”

  • Martina » Sjukhusbubblan:  ”Tänker på dig!!! ❤️”

Bloggarkiv