logga guld2

Mysig dag på jobbet...

Nu var mitt sista jobbarpass över för den här sommaren hos Ninni. Tog med kameran när vi gick ut att gå runt sjön, som ligger alldeles bredvid där Ninni bor. Tänk vad skönt när man bor i staden, att bara några meter utanför dörren finns skog och sjö, och för att inte tala om alla djur! Kan inte bli bättre för henne, är ju bättre att komma ut till lite lugn och ro än en massa bilar som susar förbi, i oftast högre hastighet än vad som tillåts.

 

Det var en skön dag med sol och temperaturen låg runt 20 grader. Ett par barn med sin mamma trotsade det kalla vattnet och låg på stranden och hade det gott!

Ett tåg kom och körde förbi och vi fick nästan ont i öronen, mellan vägen och spåret är det nog bara 5-10 meter.

 

Till kvällen hade vi fått med några kräftor från mamma som vi smaskade på. Ninni tuggade och tittade på mig när jag skalade hennes kräftor. Tyckte nog att jag var bra elak som satt och åt själv utan att bjuda (fast jag åt inte, skalade dem bara). Men först blev det tacopiroger innan hon fick äta kräftorna. Mysigt hade vi!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

Bloggarkiv