logga guld2

Idag...

Idag har jag handlat mat, bakat bröd och kardemummakaka. Lagat mat, torskpanetter, potatis, remuladsås och ceasarsallad, hämtat Isabelle på förskolan och tagit några kort till min inlämningsuppgift. Plockade upp mamma och åkte iväg till Jönköping där födelsedagspresenter skulle inhandlas. Åt på McDonalds och glass på ikea efter att ha provat kläder på HM och... ja det kanske jag inte ska skriva, köpt födelsedagspresent till Magnus får räcka! Haha, hade väl varit fint att skriva vad mamma köpte till honom, tur jag kom på!! Efter ett och ett annat gnäll, tjat, skrik och gråt från trötta barn åkte vi hem och sedan blev det inte mycket mer gjort idag.

 

Förresten, när vi var på Mediamarkt så ringde Sven och sa att han fått tre getingstick och att han hade hittat fjärrkontrollen!! Jippie, för fjärrkontrollen, inte för getingstick! Skönt att kunna byta kanal igen!

Och var den låg?! I skrivbordet ute i vår "snickeboa" tillsammans med ett par pyjamasbyxor till Nova! Så kan nog faktiskt skylla på att det var något av barnen som varit framme. Och hur den hamnade ute i "snicken" har med att göra att vi köpt ett nytt stort skrivbord där jag får rum med min skärm som jag redigerar mina bilder i. Så skönt att ha någonstans att sitta ordentligt. Därför åkte det gamla skrivbordet ut och fjärrkontrollen med den...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln