logga guld2

Loppis och mässa...

Om jag ska vara riktigt ärlig så har jag inte varit på sådär hemskt många loppisar i mitt liv. Igår blev det dock ett besök på loppis i Äng. Det var trevligt med både gamla o nya saker, god glass från Ryssby och fika. Mina inköp blev en liten gunghäst i trä för 60:- som var tänkt att använda som tillbehör till fotografering av små barn, Nova blev väldigt förtjust över den och testade med en gång. Köpte på mig en massa kort av Linda Eek och Gabriella Petri. Såå enormt fina är dem. Älskar dem, får se om jag kan ge bort dem! ;) Provade också Ryssbyglass som var jättegod, rekomenderas! Kollade även in Höglandskompaniet, där de hade massa militärartiklar.

 

Sedan for vi iväg på husvagnsmässan, mamma, jag och barnen. När vi kom dit, eller ja när vi skulle parkera var det jättelång kö och efter att ha sniglat fram några meter under flera minuter bestämde vi oss för att köra ur kön och parkera borta vid Severins. Det var ett mycket bra val. Inga köer och när vi gick över vägen stannade en bil och frågade om vi skulle till mässan. Ja det var ju tanken så vi svarade ja, han gav oss då två fribiljetter så vi kom in gratis allihop. Ibland ska man ha lite tur!!

Väl inne var det en väldigt massa husvagnar och husbilar och hade barnen fått bestämma då skulle de titta och sitta och köra ALLA husvagnar/husbilar. Men det fick de inte av någon anledning, kanske mest av den att vi fortfarande inte hade varit hemma än i så fall.

Vi åkte till Soya på A6 och åt middag sedan. Hungriga var vi och gott var det!

 

En trevlig dag hade vi och jag var tvungen att köpa trisslotter på hemvägen för att se om turen fortfarande höll i sig och ja, vinst på 3 av 4, dock inga stora men iallafall 180:-, inte illa för att inte vunnit på triss på lääänge!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Pernilla » Min behandling:  ”Många tankar går till dig/familjen. Det blir en jobbig tid fram över och inte ri..”

  • Pernilla » Onkologmottagningen :  ”❤️kramar”

  • Karin » Min behandling:  ”Många tankar till dej och familjen, tänk vad (mina) och andras problem blir fjut..”

  • Marie P » Min behandling:  ”Min vän! Det blir ett annorlunda liv för er framöver. Jobbigt med att åka fram o..”

  • Karin » Smultronstina växer:  ”Så superfina kort på konfirmanderna ❤️❤️❤️”

  • Annelie » Omläggning:  ”Kul & se dig idag❤️❤️❤️ ”

  • Karin » Imorgon smäller det:  ”Hej; vad skönt med tågresa, lediga barn ❤️❤️Massa styrkekramar till Er. Hörde av..”

  • Pernilla » Omläggning:  ”❤️❤️❤️”

  • Pernilla » Imorgon smäller det:  ”❤️så roligt att läsa att du mår bättre och att du kämpa på. Heja heja.❤️ kramar”

  • Carina Peterson » När livet kommer i fatt:  ”= bön o kram”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln