logga guld2

Loppis och mässa...

Om jag ska vara riktigt ärlig så har jag inte varit på sådär hemskt många loppisar i mitt liv. Igår blev det dock ett besök på loppis i Äng. Det var trevligt med både gamla o nya saker, god glass från Ryssby och fika. Mina inköp blev en liten gunghäst i trä för 60:- som var tänkt att använda som tillbehör till fotografering av små barn, Nova blev väldigt förtjust över den och testade med en gång. Köpte på mig en massa kort av Linda Eek och Gabriella Petri. Såå enormt fina är dem. Älskar dem, får se om jag kan ge bort dem! ;) Provade också Ryssbyglass som var jättegod, rekomenderas! Kollade även in Höglandskompaniet, där de hade massa militärartiklar.

 

Sedan for vi iväg på husvagnsmässan, mamma, jag och barnen. När vi kom dit, eller ja när vi skulle parkera var det jättelång kö och efter att ha sniglat fram några meter under flera minuter bestämde vi oss för att köra ur kön och parkera borta vid Severins. Det var ett mycket bra val. Inga köer och när vi gick över vägen stannade en bil och frågade om vi skulle till mässan. Ja det var ju tanken så vi svarade ja, han gav oss då två fribiljetter så vi kom in gratis allihop. Ibland ska man ha lite tur!!

Väl inne var det en väldigt massa husvagnar och husbilar och hade barnen fått bestämma då skulle de titta och sitta och köra ALLA husvagnar/husbilar. Men det fick de inte av någon anledning, kanske mest av den att vi fortfarande inte hade varit hemma än i så fall.

Vi åkte till Soya på A6 och åt middag sedan. Hungriga var vi och gott var det!

 

En trevlig dag hade vi och jag var tvungen att köpa trisslotter på hemvägen för att se om turen fortfarande höll i sig och ja, vinst på 3 av 4, dock inga stora men iallafall 180:-, inte illa för att inte vunnit på triss på lääänge!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

  • Monika Sohlberg » Snart ny behandling :  ”Tänker på dig och din familj. Många kramar till er allihop ❤️❤️❤️.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln