logga guld2

Längtar...

Jaha då var det onsdag, dagen före avfärd mot Barcelona. Äntligen, tänk att vi snart är där! Samtidigt kommer känslor som; jag längtar redan till mina barn och då har de inte ens åkt ännu!! Kommer Nova att klara sig? Tror hon att mamma o pappa övergivit henne?! Självklart inte, hon kommer ha det hur bra som helst med farmor o farfar, mormor o morfar och sina syskon, går ingen nöd på henne inte! Men ändå... 

 

Vad härligt att flyga igen! Men... det har hänt något sen förra gången, och förra gången det var nog tio år sedan! Ja det var de där barnen igen, tänk om det händer något med planet!! Gahh, får inte tänka så, klart det går bra, hur ofta händer det liksom?! Men det har ju hänt... Fast det sägs ju att det är farligare att åka bil. Ja det var roligare att flyga förr. 

 

Det kommer bli jätteroligt och jag lääängtar, även om det inte låter så, så längtar jag. Hur mycket som helst. Ska verkligen njuta så mycket jag kan av att få några dagar med min älskade man, bara han och jag. Ska verkligen bli skönt att han också får vara ledig och inte känna någon stress alls, över något!! Vi ska äta massa gott, bada i havet, titta på en massa saker, shoppa och fotografera hur mycket som helst!! Ja jag tror våran weekend kommer bli grym!

 

Önskar er alla bloggläsare en härlig helg så återkommer jag nog med något nytt blogginlägg nästa vecka när trippen är över och vi kommit hem och kramat om våra barn igen! 

 

 

 

Några till bilder med dimma, men med sol den här gången. Vet ni det bästa med att det börjar bli mörkt på morgnarna är att om man vill fota det där bästa ljuset som råkar vara när solen går upp (och ner) så behöver man inte gå upp så där grymt tidigt längre...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Britt » Återhämtning efter kur (cykel) 2:  ”Önskar dig några fina dagar och att maten börjar smaka igen. Sommarkramar. ❤️Bri”

  • Britt » Hemma igen:  ”Härligt få landa med den utsikten. Var rädd om dig fina kämpe. Kramar. ”

  • Anna » Hemma igen:  ”Så skönt att du är hemma igen! ”

  • Pernilla » Fäller hår:  ”❤️❤️❤️”

  • Karin » Min finaste låda:  ”Jag tycker du är helt fantastisk hela din familj . En bra sak med en låda med s..”

  • Annica Axelsson » Tårar:  ”Tårar rinner nog på många efter detta inlägg både orotårar men framförallt GLÄDJ..”

  • Britt » Tårar:  ”Fina Annelie. Det du gått igenom de senaste dagarna är ofattbart. Mina tårar ran..”

  • Anna » Paviljongen:  ”Hemskt att må sådär illa.. märklig känsla när något man brukar gilla plötsligt s..”

  • Annica Axelsson » Min midsommarafton 2019:  ”Skönt att fira midsommar med familjen krya kramar till dig och familjen”

  • Britt » Hemma igen:  ”Välkommen hem. Hoppas du får njuta i hemmets vrå några dagar nu och att John blu..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln