logga guld2

Längtar...

Jaha då var det onsdag, dagen före avfärd mot Barcelona. Äntligen, tänk att vi snart är där! Samtidigt kommer känslor som; jag längtar redan till mina barn och då har de inte ens åkt ännu!! Kommer Nova att klara sig? Tror hon att mamma o pappa övergivit henne?! Självklart inte, hon kommer ha det hur bra som helst med farmor o farfar, mormor o morfar och sina syskon, går ingen nöd på henne inte! Men ändå... 

 

Vad härligt att flyga igen! Men... det har hänt något sen förra gången, och förra gången det var nog tio år sedan! Ja det var de där barnen igen, tänk om det händer något med planet!! Gahh, får inte tänka så, klart det går bra, hur ofta händer det liksom?! Men det har ju hänt... Fast det sägs ju att det är farligare att åka bil. Ja det var roligare att flyga förr. 

 

Det kommer bli jätteroligt och jag lääängtar, även om det inte låter så, så längtar jag. Hur mycket som helst. Ska verkligen njuta så mycket jag kan av att få några dagar med min älskade man, bara han och jag. Ska verkligen bli skönt att han också får vara ledig och inte känna någon stress alls, över något!! Vi ska äta massa gott, bada i havet, titta på en massa saker, shoppa och fotografera hur mycket som helst!! Ja jag tror våran weekend kommer bli grym!

 

Önskar er alla bloggläsare en härlig helg så återkommer jag nog med något nytt blogginlägg nästa vecka när trippen är över och vi kommit hem och kramat om våra barn igen! 

 

 

 

Några till bilder med dimma, men med sol den här gången. Vet ni det bästa med att det börjar bli mörkt på morgnarna är att om man vill fota det där bästa ljuset som råkar vara när solen går upp (och ner) så behöver man inte gå upp så där grymt tidigt längre...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

  • Monika Sohlberg » Snart ny behandling :  ”Tänker på dig och din familj. Många kramar till er allihop ❤️❤️❤️.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln