logga guld2

Årets kräftfiskepremiär

Då har det varit kräftfiskepremiär. I strålande sol, i 30 grader värme, i åska och regn och i underbar härlig kvällssol.
Sven var ledig igår så då passade vi på att bosätta oss vid vårt andra hem som numera är nere vid Ribbingsnässjön.

Det blev grillspett och till efterrätt grillad banan med god choklad i. Gott var det och under tiden maten stillade hungriga magar regnade det för att sedan spricka upp till en härlig kväll med kvällsdopp och vittjning av burarna.
(Att kosserna rymde när vi var mitt ute på sjön, var kanske inte lika roligt. Även ännu en gång, när vi åkte hem och solen hade gått ner för länge sedan, var de ute på vift och hunden och Sven fick ge sig ut i mörkret och dimman att leta, för att hitta dem som tur var.)

På morgonen idag var vi ute och tog upp burarna och åt frukost nere vid stugan och tog även ett morgondopp. Det är mys det!!

Och fångsten, ja den var absolut godkänd!!

Kommentera gärna: