logga guld2

Tror knappt det är sant...

Sitter här med ett dilemma, fast roligt sådant! :) Jag ska ställa ut lite bilder i ett skyltfönster i centrala Nässjö!! Fattar ni, världens chans att få visa upp att man finns för Nässjöborna! Fönstret är 2x2 meter och vad ska man sätta in där för fotografier?! Hur många får rum utan att det blir för mycket?! Så just nu försöker jag välja ut några som passar in och vad jag vill marknadsföra. INTE lätt, men ÅHH så roligt!!! TACK Lollo och Gunnar för det här!! Är så glad!

Har många fotograferingar som inte har hamnat på bloggen än upptäckte jag, ska ta tag i det framöver. Hittade den här bilden bland annat, inte alltid man orkar genom en hel fotografering utan att vila lite mellan...

Kommentera gärna:

  • Linda • 23 augusti 2013 02:15:29
    Åhh vad kul, Grattis till det erbjudandet det låter ju jättespännande med ett skyltfönster att pynta i, skall bli kul att se hur du får till det... Kanske lite skirt tyg som bakgrund och fina pasteller och dekorationer tillsammans med dina bilder... det kommer bli kanon!!! Jag såg ngt fönster i gbg där dom hade hängt upp en hel del bilder och använt typ fiskelina så man inte såg det som tavlorna hängde i det var snyggt och klanske ngt staffli oxå ;) Kram

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Senaste kommentarer

  • Britt » Återhämtning efter kur (cykel) 2:  ”Önskar dig några fina dagar och att maten börjar smaka igen. Sommarkramar. ❤️Bri”

  • Britt » Hemma igen:  ”Härligt få landa med den utsikten. Var rädd om dig fina kämpe. Kramar. ”

  • Anna » Hemma igen:  ”Så skönt att du är hemma igen! ”

  • Pernilla » Fäller hår:  ”❤️❤️❤️”

  • Karin » Min finaste låda:  ”Jag tycker du är helt fantastisk hela din familj . En bra sak med en låda med s..”