logga guld2

Dagen före den stora dagen!

Vilken galen vecka, så mycket jobb, så roligt, men så fyller jag visst år mitt i allt! Hade nästan glömt bort det, men nu har jag bakat mig en tårta och inhandlat mat till finbesöket i morgon kväll! Ja det är ju inte riktigt som det var när man var liten inser man ju när man till och med förträngt att det redan är imorgon den "stora" dagen infaller! :)
På min önskelista står det bidrag till ett makroobjektiv, så får väl se om önskan slår in! ;) Har redan fått blommor, både av bästa svärmor och svärfar och mamma har också varit och köpt fina blomster. Tack!!


Bilder från idag på morgonen, när solen sken och dimman lättar.

Kommentera gärna:

 • Emma • 4 september 2013 01:05:18
  Stort grattis på födelsedagen! Hoppas att du får bidrag till objektivet du vill ha! Själv kom jag på att jag skulle vilja ha ett vidvinkel idag. Har aldrig fattat grejen med dem innan men efter att ha sett en del fina bröllopskort tagna med ett sådant känns det som att det är ett måste ha... Det är så mkt man vill ha!!! Grattis igen fina du och förresten vilka fina presentkort, så kreativt och bra val av bilder oxå! Du är så duktig.
 • Tack så mycket Emma!! Har varit på Hegethorns idag...
  Kram!

  5 september 2013 21:15:52

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Senaste kommentarer

 • Marie Pettersson » Trevlig helg!:  ”Trevlig helg till er också! Kram”

 • Annica Axelsson » Hemkommen men inget firande...:  ”Skönt en del av behandlingen är över tänker o ber för dig/er”

 • Marie P » Sista påsen:  ”En milstolpe som du längtat efter! Gläds med dig! Stora kramar❤️”

 • Meriem Svensson » Gravidfotografering vinter och snö:  ”Hej! Jag är intresserad av gravidfotografering med min man och våras barn också...”

 • Britt » Snart klart...:  ”Måste kännas bra att allt har fungerat enl planen. Klarat dig från smittorna som..”