logga guld2

Dagen före den stora dagen!

Vilken galen vecka, så mycket jobb, så roligt, men så fyller jag visst år mitt i allt! Hade nästan glömt bort det, men nu har jag bakat mig en tårta och inhandlat mat till finbesöket i morgon kväll! Ja det är ju inte riktigt som det var när man var liten inser man ju när man till och med förträngt att det redan är imorgon den "stora" dagen infaller! :)
På min önskelista står det bidrag till ett makroobjektiv, så får väl se om önskan slår in! ;) Har redan fått blommor, både av bästa svärmor och svärfar och mamma har också varit och köpt fina blomster. Tack!!


Bilder från idag på morgonen, när solen sken och dimman lättar.

Kommentera gärna:

 • Emma • 4 september 2013 01:05:18
  Stort grattis på födelsedagen! Hoppas att du får bidrag till objektivet du vill ha! Själv kom jag på att jag skulle vilja ha ett vidvinkel idag. Har aldrig fattat grejen med dem innan men efter att ha sett en del fina bröllopskort tagna med ett sådant känns det som att det är ett måste ha... Det är så mkt man vill ha!!! Grattis igen fina du och förresten vilka fina presentkort, så kreativt och bra val av bilder oxå! Du är så duktig.
 • Tack så mycket Emma!! Har varit på Hegethorns idag...
  Kram!

  5 september 2013 21:15:52

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Senaste kommentarer

 • Monika Sohlberg » Hemresa:  ”Så roligt att läsa att det går så bra för dig ❤️. Ha en härlig påsk med familjen”

 • Gunhild Täringskog » Hemresa:  ”Herlig å lese at det har gått bra. Åh så skønt å komme hjem ❤️ Lykke til videre!..”

 • Annica Axelsson » Hemresa:  ”Välkommen hem njut nu livet hemma med nära o kära”

 • Britt » Hemresa:  ”Välkommen hen fina Annelie. Tänk så bra allt funkat så här långt. Måste va härli..”

 • Anna » Kryckor o drän:  ”Toabesök som "höjdpunkt" då förstår vi att det kan va drygt.. Sköna framsteg än..”