logga guld2

Julkort


Har bokat in öppna förskolan om ett par veckor. Då kommer det mammor och pappor hit med sina barn, och kanske är det små tomtenissar som dyker upp?! För tanken är att vi ska ta lite bilder till julkort. Ska bli riktigt roligt och känns som det kan bli lite svettigt!!
Så nu måste jag börja riva lite bland julpyntet och se vad som finns där...

Dessutom kommer jag ha öppet hus den 30 oktober kl 10-14 för den som vill komma hit för att ta en bild till julkortet och fika lite!
Jag bjuder på fotograferingen, och fikat såklart, den digitala bilden köper du sedan för 100:-/st och jag kan hjälpa dig att designa ett färdigt julkort om du är intresserad av det. Då blir det bara för dig att slicka igen kuvertet, på med adressen och frimärket sedan är det klart!
 

Så varmt välkomna!!


(Dessa julkortsfotograferingar gäller bara till julkort med jultema på och är du intresserad av "vanliga" bilder är du välkommen att boka en fotografering där jag kan ägna mig helt och hållet åt ditt barn i lugn och ro för att få ut det absolut bästa av fotograferingen.)
 

De här julkorten gjorde jag bara lite snabbt inför förra årets julkortserbjudande. Rättare sagt alla förutom den med hästen, för den var vårat riktiga julkort och då fick hästen vara med inne i studion!! Kan säga att i år kommer det inte få komma in någon häst i fina studion, få se vad vi hittar på, har inte tänkt ut något ännu...

Kommentera gärna:

  • gabriella • 3 oktober 2013 09:23:08
    Kanske få in en fin rektangulär höbal att sitta på? Eller klä en gran i tidigt julmundering? Och massor med paket!?...

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Marie Pettersson » Trevlig helg!:  ”Trevlig helg till er också! Kram”

  • Annica Axelsson » Hemkommen men inget firande...:  ”Skönt en del av behandlingen är över tänker o ber för dig/er”

  • Marie P » Sista påsen:  ”En milstolpe som du längtat efter! Gläds med dig! Stora kramar❤️”

  • Meriem Svensson » Gravidfotografering vinter och snö:  ”Hej! Jag är intresserad av gravidfotografering med min man och våras barn också...”

  • Britt » Snart klart...:  ”Måste kännas bra att allt har fungerat enl planen. Klarat dig från smittorna som..”