logga guld2

En annorlunda tisdag!

Nu har jag äntligen fått hem mitt bakgrundsmaterial till mina fotografier. De är nu monterade och det blev jättefint. De är tillbaka på mitt utställningsställ igen eftersom jag på lördag och söndag kommer befinna mig i Forserums församlingshem tillsammans med en del andra som har fina saker att visa upp. Men efter det ska de upp på min snart uppsatta tavelhylla, sedan ska jag nog fixa lite bilder på min studio.
 
Men innan jag pysslade med mina bilder idag, så har jag varit i Ullinge, utanför Eksjö. På vägen dit duggregnade det lite och var väldigt grått och trist, men väl framme och när jag gått runt lite och rekogniserat plats inför en liten BRÖLLOPsfotografering, så började det ljusna och lite sol tittade fram också!
 
Så jag har alltså fått den stora äran att få fotografera Carolin Klint och Mikael Brorsson idag. Ett stort grattis till dem som sa ja till varandra och jag önskar dem all lycka i framtiden!!
Fantastiska färger har det blivit på de flesta lövträd nu och det sprakade av färger vid fotograferingen!
 
Ja det är inte varje tisdag man får åka och ta lite bröllopsporträtt... Älskar det, att få föreviga denna speciella dag för brudparet. Att ge dem fina bilder att titta på och minnas denna dag i många många år framöver, det är lycka det! 
 
Så ni som går i giftastankar och inte bokat fotograf till sommaren så börjar det bli hög tid nu, då det börjar trilla in bokningar och jag fotograferar er gärna om jag är ledig! :)


Och en bild på dagens vackra brudbukett!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”