logga guld2

Julfotografering

Åh ni anar inte hur roligt jag haft idag!!

Hela huset fylldes på förmiddagen av mammor och barn och en pappa. Stora barn och väldigt små barn och alla dessa underbara barn fick jag sedan fotografera i min studio som idag bestod av rekvisita såsom gran, kälke, julkulor, snö (eller dun, låter inte lika roligt att skriva!), paketer och änglavingar. Ni kan tro att de var söta i sina fina kläder!!
 

 

Efter en stund kom Emma och Evelina från Smålandstidningen. Så roligt att de ville göra repotage om öppna förskolan i Äng just den här dagen! ;) Inte varje dag man pratar med en fotograf, känns som man ser upp till varenda fotograf man träffar och suger upp alla ord de säger.

Innan de åkte körde hon fram bilen till mig, tryckte ner rutan och berömde mig för mina bilder, kommer leva på det länge!!! Lycklig, väldigt lycklig faktiskt, även att jag ligger så efter med alla bildleveranser, men det kommer snart, ni som väntar, jag lovar!


Givetvis bjöd jag på fika, bestående av frallor, rån, lussekatter och pepparkakor. Riktigt juligt blev det idag! Men vadå, julen går ju så snabbt över så det är lika bra att tjuvstarta lite! Sedan hälsade vi även på ute hos hästarna och kalvarna och en gruppbild togs på vår rullstensås.

Tack alla fina människor som förgyllde min dag idag, får hoppas att de som tog julkort blir nöjda över någon bild också!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

  • Monika Sohlberg » Snart ny behandling :  ”Tänker på dig och din familj. Många kramar till er allihop ❤️❤️❤️.”