logga guld2

En riktig utmaning

Söta Signe!! Söta Signe!!

Ibland blir det liksom inte som man tänkt sig. Hade inte tänkt att det skulle snöa nu i mitten på oktober och inte just idag. Stackars barn som undrar varför man inte få har mössa på sig  när det är den kallaste dagen denna höst. Hur fina löven eller omgivning med gärdsgård är, så gör ju sig inte det på bild om barnen är ledsna. Hur som helst så är det inte så lätt att förklara för ett barn som inte ens är ett och ett halvt år att just idag ska vi ta kort och då ska man skratta och vara glad även om du fryser som än tok. Nej det funkar liksom inte, och när inte ens lövkastning eller såpbubblor är roligt, då får man liksom ge upp och boka in än annan dag, trots att det tar emot. Vill ju inte åka därifrån utan att fullföljt mitt "uppdrag", då har jag ju förlorat och det vill jag ju inte. Men, men, det hade nog inte spelat någon roll vad jag hade gjort. Fick några fina bilder på de två större barnen, men den där bilden med alla tre barnen på, den blev helt enkelt inte tagen idag.
 

Är ändå nyttigt att komma i sådana här situationer också, så man kan fundera över vad jag kunde gjort mer för att få alla barnen på humör, tur att det var bästa vännen som ville ha bilderna, känns ju lite bättre då iallafall, även om man vill leverera fina bilder varenda gång!

Kommentera gärna:

 • Emma • 20 oktober 2013 02:00:21
  Vad jobbigt att det skulle snöa :( jag har 2 familjefotograferingar imorgon och vädret ska ju bli hur dåligt som helst. Usch. Och även om det skulle snöa vilket iof skulle kunna vara vackert så har jag inte direkt någon erfarenhet hur man gör på bästa sätt. Usch så svårt. Hoppas på mirakelsol. Men man kan ju bara göra sitt bästa och ja ibland kanske man behöver lite motgångar för att lära sig något, utvecklas och komma ännu starkare ur det. Kram
 • Emma • 19 oktober 2013 10:39:49
  ååå vad fin din header var. superfin, han lyckades att fota bra ju, Sven :)

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

 • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

 • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

 • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

 • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

 • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”