logga guld2

Så svårt

 

Behöver en logga. En logga som jag tycker om, som jag kommer trivas med idag och om ett år, en som passar in på mig, en som funkar till vattenstämpel på bilder, en som funkar som mitt varumärke. Hur svårt kan det vara då?? Tydligen väldigt... Får kanske till slut betala för att någon ska göra en åt mig, fast hur vet jag att jag kommer tycka om den?

 

Den fonten jag hade på Smultronstina från allra första början, hittar jag både här och där, en väldigt vanlig stil tydligen och jag vill ju ha något som förknippas till mig. Har gjort flera stycken och har tyckt när de är klara eller när en idé dykt upp att den är ju klockren, ända tills några dagar senare, då jag inte alls tycker om den längre... :( Gav upp och tänkte att jag bara väljer en ny font och så blev det ett hjärta intill. Det blir nog bra. Ända tills jag såg Lycksaligheters logga och fick ny blodad tand att göra en "riktig" logga. Vilka problem man kan ha och hur mycket tid man kan lägga ner på en sådan sak.

 

Den ni ser här är en av dem jag åstadkommit denna gång, hoppas att jag kommer att tycka om den nästa vecka också! Det är ju trots allt den första jag har visat offentligt, måste betyda något!?! Det blev en ganska stilren och jag tryckte lite mer på mitt riktiga namn istället för Smultronstina, för att kunden ska veta att det är Annelie jag heter och inte Stina. Var kanske dumt att fortsätta att ha Smultronstina som företagsnamn... nu är det ju inkört och kan inte riktigt med att bara plocka bort det, så det fick hänga med fast med mindre stil under med mitt namn. Sedan valde jag en krona, en krona som står för det jag älskar att fotografera allra, allra mest - små prinsar och prinsessor och brudpar! Så jag tycker ändå att jag fått ihop loggan med min personlighet och mitt företag. Hoppas bara att jag känner så i övermorgon också.......

Kommentera gärna:

 • emma • 31 oktober 2013 21:35:50
  Jag gillar den - den är fin! Dessutom tycker jag att det blev bra när du la ditt namn lite större och mer tonvikt och sedan smultronstina lite mindre under. Ser professionellt ut men ändå personligt. Fonten du valt tillsammans med kronan och guldfärgen talar om exklusivitet och kvalitet - man får ngt extra. Nästan lite känsla av hovle... ja du fattar ;) Från reklamhåll säger jag It's a keeper! Jag skulle säga lägg till en logga med beigevit/äggskalsvit bakgrund också... för känslan av bröllop etc och den blå för barn?! Bara en impulsiv tanke :)
 • louise • 24 oktober 2013 22:11:05
  Den loggan gillar jag!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

 • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

 • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

 • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

 • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

 • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”