logga guld2

Dålig dag?

Hej, nu är jag tillbaka igen efter några dagars ledighet, men även hunnit med lite fotografering och annat jobb. Idag har jag full jobbdag, men lilla Nova hon var inte riktigt på humör idag, inte alls, och jag kände att jag inte kunde lämna henne till förskolan, vet inte om det är förkylning eller något annat på gång. Eller så var det bara en dålig dag! Barn kan säkert ha sådana dagar också, inte bara mammor! Hon har skött sig väldigt bra här hemma, så jag har hunnit jobba en del ändå. Skönt, för den där göra-listan inför den här veckan, den blev full den här veckan också!
 

I lördags fotograferade jag en söt 4:a åring. Så väldigt roligt och föräldrarna var väldigt trevliga också, det var en sådan fotografering som man blir lycklig av bara man tänker tillbaka på den. Igentligen är det ju så med alla mina fotograferingar, att man blir lycklig av att genomföra dem, få träffa trevliga människor och barn, som dessutom kommit hit för att de gillar det jag gör. (Åtminstonde tror jag inte att någon kommer hit och inte tycker om mina bilder, då åkte de nog fel isåfall! ;)) Sedan får man göra det där man tycker är så roligt, fotografera barnen, se dem leka och vara helt inne i det de gör, att de glömmer bort att jag finns där med min kamera och även när alla har åkt och det blir lugnt och stilla igen, eller det kanske inte var sant - inte om mina egna barn är hemma ;), då blir det inte lugnt och stilla, hur som helst, när jag får sätta mig ner och titta igenom bilderna blir man också väldigt glad. Som den här bilden här nedan, tycker inte alltid att det är den bilden då barnet ler och tittar in i kameran som behöver bli den bästa, tror nog att denna blev en av favoriterna från i lördags.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”