logga guld2

Nya visitkort?

Åh fick hem post från England idag, har beställt lite prover på visitkort, klistermärken och kort. Tänkte att jag skulle fixa nya visitkort nu när jag har skaffat mig en ny logga. Säger bara det, vilken kvalitet!! Blir absolut en beställning därifrån och kommer också beställa presentkort därifrån då det kortet också var väldigt fint. Och nya klistermärken, att klistra igen mina brev och paketleveranser av bilder och skivor. Längar tills jag har lite tid att knopa ihop lite layouter till detta, välja ut vilket av de sex olika visitkorten som jag vill använda mig av, och framför allt att välja ut vilka fotografier jag vill ha på ena sidan, då man får välja en bild till varje kort, så beställer man 250 kort, får jag ha 250 bilder om jag vill!!

På tal om presentkort så har jag ju det att sälja, om någon är intresserad att ge bort det till julklapp. En alldeles perfekt julklapp!! ;)

Färgsprakande bilder från bokskogen vi var i i höstas. Bilden på mig är tagen av Sven Lagerqvist.

Kommentera gärna:

 • Sven • 14 november 2013 04:25:44
  Ingen dålig assistent;) när är det dags att assistera mer fysiskt igen? Längtar!
 • Räcker det inte med bokföring och annat smått pyssel?! Du får tagga inför bröllopet, snart är vi där!!

  14 november 2013 21:09:46

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

 • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

 • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

 • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

 • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

 • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”