logga guld2

Vinnare!!

Då har första advent passerat. Tur att jag har en man som hinner fixa med adventsljusstakarna och ljusslingor, annars hade vi nog inte fått något ljus i detta hus! Men jag har fixat vår nya adventsljusstake i alla fall, som var på bild i förra inlägget. Det ska tilläggas att jag har väl kommit hemdragandes med både den ena och den andra ljusstaken och Sven tycker det är lika tokigt varje gång och det kanske det är, men det är väl någon konstig läggning jag har, att byta ut dem. ;) MEN nu kommer jag inte byta på länge och det känns faktiskt bra, både miljömässigt och att det inte blev en till köp och släng sak. Jag la upp bilden på adventsljusstaken på instagram och efter ett tag kom jag på att @designbyjohanna hade en tävling där man skulle visa hur man hade "inrett" sin låda till advent och jag taggade mig i den tävlingen vilket skulle visa sig bli en vinst!! HURRA!!! Så roligt och presentkortet är redan upphandlat, inte svårt att att göra det!! Snarare svårt att veta vad man ska välja av alla fina saker! Blev två stjärnor som nu hänger så fint i fönstret i studion, dessutom hade jag en liten sedan tidigare som naturligtvis också fick hänga där.

Jag har nu fått hem både nya visitkort, presentkort och klistermärken som jag slängde ihop lite snabbt när jag skulle beställa pga. av tidsbristen. Kan säga att jag blev SUPERNÖJD!! Så fina verkligen! Alla saker kom i de lyxigaste förpackningar jag någonsin sett.
Även usb-minnen har anlänt, och de är också superfina, med min logga ingraverad!
Jag ska göra om prislistorna inför 2014, jag kommer ta timpris för fotograferingen och sedan får man välja till hur många bilder man vill köpa till, köper man 10 bilder eller fler så får man bilderna på ett usb-minne. Vid mindre antal bilder är det som vanligt skiva eller zip-fil som gäller eller om man vill köpa usb-minnet så går det ju naturligtvis bra också. Finns ju en del datorer som inte har CD-läsare och man kanske ändå vill ha bilderna på något fysiskt. Mer information om detta och den nya prislistan kommer nog att dyka upp i januari.

Kommentera gärna:

 • Gabriella • 18 december 2013 07:08:02
  Superfina visitkort! Roligt med lyxiga förpackningar. Det visar att de bryr sig om kunden!
 • EMMA HAAG - fotograf och egen företagare • 17 december 2013 18:05:34
  Åh vad fina presentkort och visitkort! Vart beställde du dem någonstans? :)
 • Linda • 4 december 2013 10:05:08
  Grattis! Å vilken snygg stake det blev i år... Å kommande år ;) kram

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

 • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

 • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

 • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

 • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

 • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”