logga guld2

Nytt år, nya priser, nya utmaningar!

Hoppas ni har haft det bra i jul och nyår!! Jag har haft det fint och har till och med lyckats ta lite ledigt. De sista dagarna har jag suttit och fixat lite med hemsidan som ni kanske ser och jag hoppas att ni kommer att tycka om den! Därför har det också varit lite tyst här i bloggen.
Nu finns även de nya prislistorna uppe för 2014 och också ett nytt upplägg av dem. Upplägget är numera att efter fotograferingen köper man helt enkelt till vad man vill ha för bilder, digitalt eller framkallde, alltså inga paketpriser där man kanske inte ville ha just den sorten som ingick. Hoppas det känns bra så, och jag tar gärna emot respons på vad man som kund tycker om upplägget, bra eller dåligt.

Åå, jag ser verkligen fram emot detta nya år och vad det kommer att ge! Härligt med nya tomma sidor, att fylla ett nytt år med nya utmaningar och fotograferingar, men även med lediga dagar och kunna umgås och göra roliga saker med familjen.

Detta år hoppas jag bli mitt bästa fotoår hittills, även om det känns som det kan bli svårslaget med den höst jag hade! Men jag vill givetvis utmana mig själv och bli bättre och bättre och mitt mål är jag ska kunna ta den där bästa favoritbilden vid varje ny fotografering jag gör. Och jag hoppas, för att komma dit, att det finns några här ute i landet som vill hjälpa mig, för utan er skulle det ju faktiskt inte bli något av det!!

Så nu ser vi verkligen fram emot 2014 och hoppas på att det blir mitt och även ditt bästa år!! Hoppas vi ses här i bloggen, och vill ni är ni naturligtvis jättevälkomna att boka en fotografering.
Kram till er alla!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln