logga guld2

Pippin hamnade på fel julfest!

Jag klarade det, men det var svårt. Jag tänkte flera gånger i går eftermiddag att jag bara skulle sätta mig en liiiten stund med redigeringen. Kom på mig själv varje gång att jag inte kan sitta 10 minuter, varje gång sjunker jag in i arbetet och plötsligt så har det gått en timma. Minst. Och så hade jag ju lovat mig själv att bara jobba till 15. Så som sagt, klarade det, men var sååå sugen på att sätta fingrarna på den lilla lilla prinsessan!

 

Idag hade jag tid för henne och snart börjar hon bli färdig. Tråkigt för mig, men får hoppas att det kommer fler prinsar och prinsessor hit snart igen...

 

Annars är det ganska lugnt nu, lugnet före stormen skulle jag vilja säga. Har någon fotografering inbokad men annars kommer jag lägga lite tid på att fixa till gamla bilder som ska raderas och även på hemsidan finns det bilder som ska bort. Behöver rensa mail också, inte roligt att ha nästan 500 mail i mailboxen... måste lära mig att radera mail med en gång när de kommer som inte behöver sparas!

"Stormen" som kommer sedan är arbete, lite mer än heltid, hos min syster i ett par veckor i februari och sedan kommer det snart ett heldagsbröllop att redigera då också. Så känner att det är skönt att hinna med lite annat smått och gott nu innan.

 

Det börjar verkligen närma sig bröllop snart, och mycket som ska planeras för det. Har varit lugnt ett tag nu men har drömt mardrömmar för ett tag sedan att jag missat vigseln, och en annan gång var det festen! Ja, det är nog allt lite nervigt att fotografera sin egna bror, men bara jag finns på plats ;) så ska det nog bli några bilder ändå!!

Den här lilla fågeln hade vi visst som sällskap på julafton. Pappa fångade in den lätt och pippin fick fortsätta sitt julfirande ute i det fria istället!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marie » Det värsta hände...:  ”Men åhh.. vet inte vad jag ska skriva ,men vill skicka massa styrkekramar till d..”

  • AnnBritt » Det värsta hände...:  ”Tankarna i Ekefall går till Lockarp ikväll när vi läst dina rader. Vi ber för e..”

  • Alfhild o Sten » Det värsta hände...:  ”Ibland förstår vi inte det som sker,men vi känner med dig vad du och din familj ..”

  • Anna » Det värsta hände...:  ”Stora varma styrkekramar till dig och din familj❤️ Alla ord känns så fjuttiga, m..”

  • Annelie » Det värsta hände...:  ”❤️❤️❤️Skickar dig och familjen massor av styrkekramar❤️”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln