logga guld2

Nya bakgrunder

Nu kan jag inte hålla mig längre! Hintade ju förra veckan om att jag höll på att pyssla lite i studion med fler bakgrunder. Och nu finns det lite fler! Var givetvis tvungen att testa med första bästa, och det råkade vara en skitig Nova som är stilla i ungefär en microdels sekund. Så ni får ta bilderna med en nypa salt. ;) Men jag bara älskar den grå väggen med lite trästruktur!! Så om det är någon mer som tycker den är fin får ni gärna komma och hälsa på mig!

Just nu finns det också enfärgade bakgrunder i en rosa, en turkos och en brunaktig ton. Dock så vet jag inte om de kommer finnas kvar eller inte, måste testa dem lite till för att se om de håller måttet. Jag är också ute efter ett annat golv, så då kanske de enfärgade bakgrunderna mer kommer till sin rätt. Har bara inte bestämt mig för än vad det blir för något golv... Har ju några laminatgolv som är ihoplimmade men de är väldigt svårjobbade, eller rättare sagt svårflyttade. Och jag vill ha något smidigt som jag kan flytta och hantera själv utan att behöva ha assistenten till hjälp varje gång. Så tanken är att beställa lite plastmatta med trästruktur när jag väl bestämt vilken sort och färg jag vill ha.


Men här kommer några bilder med den gråa fina bakgrunden!

Den vita bakgrunden finns kvar och även svart och dessa kommer alltid finnas som bas. Vet att det är många som tycker om det vita och "nakna" för att lyta fram personen som blir fotograferad. Bara så ni vet... Tänkte bara göra det lite svårare att välja bakgrund nu när det finns mer än en... ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » Den nya studion:  ”Så fantastiskt roligt! Kram ”

  • Louise » Behandling nr 5:  ”Ska ju stå ni, inte vi”

  • Louise Westerholm » Behandling nr 5:  ”Hej Annelie, så kul att vi köpt detta Behöver ni hjälp med måleri eller tapetse..”

  • Elin » Den nya studion:  ”åh wow! så spännande!! kraam❤️❤️”

  • Karin » Behandling nr 5:  ”Gläds med Er !framför allt med sista behandlingen och den ”nya” studion. Planeri..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln