logga guld2

Sagan del 1 "Svärdet"

Åhh åhh åhh vilken fantastisk dag vi hade i lördags!!!! Jag är såå glad för Lindas och Magnus skull. Kanske mest för Lindas skull, jag vet ju själv vilka förväntaningar man har över sitt bröllop som ska vara så där perfekt som man planerat för, för länge sedan, någon gång stax efter man lärt sig gå kanske, att man en dag ska få gifta sig i fin vit klänning, i en vacker kyrka, med en fantastisk fest efteråt och allt detta tillsammans med den man älskar mest av allt på hela jorden!

Ja så var det så att denna saga började med att Linda alltid velat ha ett vinterbröllop. På ett vinterbröllop ska det vara snö såklart och då får man boka in en dag när det är vinter och snö, inte snöstorm, inte slask och plusgrader, inte spöregn och inte duggregn heller. Så ja, jag vet inte, men det måste vara mening att det skulle bli just den 1 februari. För dagen innan snöade det som bara den, någon var lite krasslig, dagen efter den 1:a blev det plusgrader och blev alldeles slaskigt, min hals gav upp och jag kunde knappt prata, MEN den 1 feb. då var alla pigga, allas humör på topp, hela naturen var alldeles vit och vacker av snön från dagen innan. Ja hur perfekt kan det inte bli?! Denna saga fortsätter med att jag med min assistent fotograferade brudparet om det undgått någon ;)! Så en perfekt dag för alla med andra ord!

Eftersom jag inte har hunnit redigera alla hundratals, eller tusentals ;) bilder så håller jag lite på dem, men jag bara måste få visa en bild. Som jag skrivit innan att hela dagen var som en saga och i sagor finns det alltid en god och en ond sida. Så jag tänkte att vi tar den onda delen av sagan idag, så kan vi ta allt det andra goda sedan i andra blogginlägg och lämna detta bakom oss. ;)

Jag visste inte själv vad Magnus skulle ha sitt svärd till när han tog med det till fotograferingen. Måste säga att jag blev lite förvånad. Men när porträttfotograferingen var klar och jag hade fått all hjälp jag behövde av Sven just då, så kom det fram, det där svärdet. Ja ni ser ju själva, tycker Magnus ser lite stridslysten ut!! Vet inte om det berodde på att Sven skulle hålla tal, ett tal som kanske inte bara tog fram Magnus goda sidor. För hur eller hur så har han ju faktiskt gjort en hel del "hyss" under sina år... Eller om Magnus helt enkelt trodde att Sven tänkte "kidnappa" brudbuketten och därmed förstöra denna hitintills perfekta dag... Eller så kanske det bara var lite bröllopsnerver som kom över honom där och då. Fick i alla fall snabbt upp kameran och bildbevis säkrades, vilket gjorde att Magnus inte vågade göra Sven något, ingen kom med andra ord till skada och slutet gott, allting gott, av denna onda episod av bröllopsdagen!

Kommentera gärna:

  • Assistent(S)ven • 3 februari 2014 15:58:37
    Så fantastiskt roligt att följa svåger och svägerska på deras dag. Även en stor glädje att hjälpa "min" fotograf. En sån här dag får man gå tillbaka till när dagarna inte alltid är fjäderlätta!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linda Winblad » En liten uppdatering:  ”Tänker på dig ofta Annelie. Varje gång jag tittar på porträttet på nyfödda Malva..”

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln