logga guld2

När katten är borta...

Nu när Annelie jobbar heltid som personlig assisten så tänkte jag att då får väl helt enkelt assistenten till fotografen blogga. Jag som jobbar som assistent heter Sven och är gift med Annelie, vi har tre döttrar nu 3, 5 och 8. Assistent är väl inte min huvudsyssla utan jag är mjölkproducent. Det var väl delvis så här det började. Annelie hade varit föräldraledig och skulle börja arbeta. Vi funderade då på hur vi skulle lösa vårt liv. (Som mjölkproducent utan heltidsanställda så blir det mycket helger och långa dagar) Annelie valde då att starta ett företag. Detta gjorde det möjligt att barnen inte behöver gå så mycket på förskola och fritids efter skolan. Jag fick en gång frågan; hur tänkte ni med två egna företagare i familjen? Svaret är att vi ville kunna ha barnen hemma mer och att Annelie ville satsa på fotograferandet. Nu har väl inte företaget hunnit genrera så mycket pengar för det är mycket utgifter i början, men jag tror att det kommer gå bra. Inte för att pengar är våran största drivkraft utan resan. Men dom är bra att ha.  Att få vara assistent är bland det roligaste jag gjort. Det är så roligt att se hur Annelie arbetar och hur proffsig hon är och försöker tänka på detaljer för att få till det där lilla extra. Jag kommer stå bakom henne stötta henne och för alltid vara hennes största fan. Hur får vi då tiden att räcka till? Om du lovar att inte avslöja det här: det är inte alltid nystädat hos oss utan det kan vara ganska stökigt emellanåt. Till sist vill jag bara uppmuntra dig som har en dröm att fundera på om du ska förverkliga den, beräkna först kostnaden i form av tid, pengar och arbete. Men vi som till viss del lever våra drömmar tycker helt klart att det är värt det. Allra sist vill jag avsluta med ett "citat" hur du uppnår din dröm. För ingen annan kan göra din dröm och den kommer inte ramla på dig utan hårt arbete.

"Den som vill förverkliga sin dröm måste hålla sig vaken"!

/Assistent(s)ven

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln