logga guld2

Happy, som i låten till bildspelet

Stum. Mållös. Superglad. Finns inga ord. Skuttar ut i snön och dansar...
Ja det finns många ord som kan beskriva den märkliga känslan som jag har fått av alla vackra lovord över bildspelet jag publicerade här om dagen. Visst är det roligt med någon bekräftelse, det tycker vi alla. Det är ingen som inte vill höra när man gjort något bra. MEN att det skulle bli så mycket respons, det hade jag ju i min vildaste fantasi aldrig drömt om. Så visst blir man lite stolt! För det är ju ända åt detta håll jag strävar. Att få bli bättre, att göra mitt företag proffsigare, att få kunder att vilja välja mig för att de gillar det jag gör! Kan säga att jag är så taggad inför sommarens bröllop så man kan inte vara mer taggad!! För vet ni, jag har 5 bröllop till att fotografera, ändå har jag ju bara några stycken bröllop i min portfolio, så det är ju fantastiskt roligt att man har valt mig som sin bröllopsfotograf!! Det kommer bara bli så otroligt roligt såklart. Det är helt fantastiskt att få vara med på brudparens stora dag och att få äran att föreviga kärleken! Jag är verkligen så lycklig lottad!! Tankarna har redan börjat snurra över fina platser man kan fotografera vid, vilka album som ska beställas hem om man är intresserad av att få visa upp sina bilder i fina album, och det vill man väl ;), kommer också besälla ett par fina vintageramar och beställa några fina bilder på fineart papper att sätta i. Ja ni hör ju, ideér finns det ju. Men jag vill ju kunna erbjuda fina produkter såklart. Så bäst att ta tag i detta nu, för om bara någon månad börjar det första samtalet med ett av mina brudpar, (jag erbjuder alla brudpar en konsultation inför bröllopet där vi lär känna varandra lite grand, de provfotograferas och vi går igenom frågor som tex. bildstil och annat som är viktigt att veta inför den stora dagen) och då vore det bra om det är klart...


TACK alla som skrev en kommentar eller gillade mitt bildspel på facebook!!! Och har du inte hittat mig där, så in och gilla min sida, jag heter Smultronstina fotograf Annelie.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linda Winblad » En liten uppdatering:  ”Tänker på dig ofta Annelie. Varje gång jag tittar på porträttet på nyfödda Malva..”

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln