logga guld2

Sagan del 2, "Förberedelser"

Då var det dags för del 2 av denna Saga som vi påbörjade för ett tag sedan.
Detta avsnitt kommer vara betydligt mindre dramatsikt än förra!! ;)

Tänkte att vi skulle börja från allra första början och det är dagarna innan bröllopet då det pyntades och gjordes så fint. Sven och även Tilda, som hade studiedag, var ledig på fredagen så vi åkte allra först till Almesåkra kyrka, där vigseln skulle gå av stapeln drygt ett dygn senare och smyckade med lite blommor i gången.

Och framme vid altaret stod två jättefina arrangemang med ett hjärta med en ljusslinga i. Så vackert!

Sedan fortsatte vi till festlokalen som låg i Sävsjö, Norra Sandsjö Bygdegård. Där hade det dukats och pyntats så fint dagen innan och nu var det dags att fylla på med lite blommor och ljus.

Fina drömfångare, som jag tror bruden själv hade fixat ihop, hängdes upp i det höga taket!

Det var ju inte bara i festlokalen som det var pyntat, även toaletten fick det lite fint också!

Simon kom förbi, han var även brudparets bestman och brudgummens sovpartner natten till bröllopet. ;)

Här pysslar de med lite pennor...

Bordsplaceringen hade också kommit upp och det satt ett fint brudpar längst upp!

Min del i förberedelser, som syster, till detta bröllop blev att ta hand om alla dessa otroligt fina rosor! Jag var och hämtade och fyllde bagaget fullt (nästan ;)) med fina rosor på torsdagen. Det var dessa som jag tog hand om på fredagen och pyntade ut på borden med hjälp av brudens syster Camilla. Det blev en hel del över som fick pryda fönster och över den öppna spisen. Även tre stora buketter gjordes. Ååh det var verkligen jätteroligt!! Skulle gärna jobba som florist, men man kan ju inte göra allt! Bara nästan... ;)

När dagen i stort sett var slut, var det bara att åka hem, äta och försöka sova lite innan klockan ringde 6.00, och den för många, efterlängtade dagen var kommen!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linda Winblad » En liten uppdatering:  ”Tänker på dig ofta Annelie. Varje gång jag tittar på porträttet på nyfödda Malva..”

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln