logga guld2

Sagan del 3, "förberedelser av brudparet"

Bröllopssagan fortsätter med att brudgummen blev utslängd ;) kvällen innan bröllopet. Frusen och hungrig knackar han på ett rött hus och en snäll man kom och öppnade. Mannen som öppnade var lång och ståtlig och undrade vad Magnus gjorde där och släppte in honom.
"Jag har ingenstans att bo i natt, får jag låna en säng?" Och visst fick han det, Simon var ju en snäll man som ville alla människor väl!

Efter en väldigt trevlig kväll och lite fjärilar i magen så somnar de två i var sina sängar och vaknar upp till en fantastisk vit vinterdag!

Simon tyckte synd om Magnus att han skulle behöva gå ner till dammen och tvätta sig, så han lät honom låna sin dusch och fixade även lite frukost. Magnus blev så glad över den snälle mannens gästvänlighet att han gav Simon de finaste kläder han hade och de hjälpte varandra att klä på sig. Dessutom bjöd Magnus Simon med på den stora fest som han faktiskt var på väg till,  ja Simon fick till och med den stora äran att ta hand om Magnus guld.

Hemma hos Linda var det full rulle, hon hade passat på att bjuda in sina fina tjejvänner nu när Magnus inte var hemma. Massa god frukost och choklad festade de på, de sista timmarna innan hon en gång för alltid kommer att vara bunden till sin Magnus.

Vännerna hjälpte henne och gjorde henne till den finaste brud som skådats i denna Saga. Hon blev så vacker så hon kommer att bli kallad isprinsessa!

När Linda var klar, tog hon och jag släden (som idag såg ut som en svart volvo) och gled iväg för att se om hon hittade sin prins, som skulle finnas där ute någonstans...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linda Winblad » En liten uppdatering:  ”Tänker på dig ofta Annelie. Varje gång jag tittar på porträttet på nyfödda Malva..”

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln