logga guld2

Sagan del 4, "Kyrkklockorna"

Vi hittade assistenten någonstans på vägen när vi letade efter prinsen. Han satte sig upp i sätet och hästkrafterna fick jobba vidare. Vi var ju tvungna att hitta prinsen innan kyrkklockorna ringde! Var kunde han hålla hus... Vi åkte, hm jag menar galopperade, vidare och rätt som det är så såg vi en stilig karl med frostbitna kinder som stod och såg lite ledsen ut. "Där, där är han!" Utbrast isprinsessan, där är min prins!
Prinsen som också sett det svarta ekipaget var tvungen att blunda en lång stund, för han trodde inte sina ögon. När han tittade upp så stod det vackraste han någonsin hade sett framför honom. Hon hade kommit för att hämta honom! Hon skred sakta fram emot prinsen och det lyste kärlek lång väg om dem båda! Det syntes verkligen att det var de två som var skapta för varandra.

Nu älskling, nu ska vi lira lite bandy! Isprinsessan höll på att tappa hakan, då hon fick höra vad prinsen hade för planer. Plötsligt dök minnet av att hon hade jagat iväg honom kvällen innan och hon fick fruktansvärt dåligt samvete och tänkte att det är nog bäst att gå med på lite bandy en stund. Hon visste ju hur mycket sport betydde för prinsen, så kanske att han skulle glömma bort vad hon gjort om han fick jaga en boll en liten stund. Hon visste ju mycket väl hur "lättlurade" det andra könet kan vara, hur man ser till att de tror att de får bestämma fast i slutändan blir det alltid som isprinsessan vill att det ska vara ändå.

När han fått spela av sig lite, släppte han klubban och drömde sig bort till OS där han kom åkandes på skridskor med facklan högt ovanför huvudet för att tända den stora elden. (Ni som läser detta behöver inte berätta för Magnus att det bara var brudbuketten som han kom åkandes med, han skulle bli så ledsen om han förstod att han bara drömde sig bort en stund och det inte var på riktigt.) Isprinsessan väckte dock upp honom ur hans drömmar med lite snöbollskrig, och det var ju prinsen inte sen att haka på! Men efter en stund så bjöd han upp till dans. Så fina, så underbara detta par! Och där stod jag och assistenten och tårarna trillade nerför våra kinder, när vi tittade på när prinsen förde sin isprinsessa runt i en vacker vals. Allt var så fint, så vackert, så stilla, bara kyrkklockorna som klämtade någonstans långt där borta...

KYRKKLOCKORNA!!!

Isprinsessan och prinsen fick bråttom, det var ju dags att befinna sig i kyrkan alldeles snart! "Sätt dig på sparken älskling så åker vi!!" På ett litet kick hade de hamnat utanför kyrkan i Almesåkra, för att vandra gången upp och säga de där magiska orden till varandra!

Kommentera gärna:

  • Linda • 27 februari 2014 11:22:31
    Vilken fantastisk saga du skriver!! ❤️ Så hedrande o få va med i den!!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln