logga guld2

Sagan del 5, "Den stora festen"

Brudparet hade nu fått varandra och efter att ha vandrat gången ut ur kyrkan och blivit överösta med snö så bjöd de in till stor fest på slottet. Isprinsessan hade smyckat och gjort det fallfärdiga slottet till det vackraste någon någonsin hade skådat. Pressen hade till och med kommit dit och tagit bilder på allt det fina!

Brudparet visslade på sina hästar som kom i full galopp och brudparet klev upp och åkte iväg till sina gäster som tog emot dem med hyllningar och champagne.


Festen varade i dagarna tre, eller i alla fall fram till klockan tre, med vackra och känslofyllda tal, med andra tal där brudparet helst ville försvinna under bordet, där magarna stoppades fulla av mat och av den godaste bröllopstårtan jag och många med mig ätit.

Framåt tolvslaget tog prinsessan av sig sina skor och smet iväg, men prinsen var uppmärksam och såg detta. Han hittade ett par stövlar och de passade hennes fötter precis och tillsammans gick de ut med gästerna och skickade iväg en massa thailyktor.

Medans gästerna droppade av, dansade brudparet natten lång, ja så länge så alla ljus hade slocknat när de kom hem, men vad gjorde det, isprinsessan och prinsen sken upp i hela sitt slott av lycka, glädje och kärlek! För nu hade prinsen fått komma hem igen och han hade med sig sin isprinsessa hem som han hade fått säga ja till idag, och så var Sagan slut och de levde lyckliga i alla sina dagar.... :)

Och även om alla dagar kanske inte är lyckliga och flödar över av kärlek så har de nu fått varandra och har lovat att ta hand om varandra, i nöd och i lust! All kärlek till er och lycka till i framtiden!

Ps. Har hört att Magnus har lovat att pedagogerna på förskolan i Äng inte ska vara utan arbete i framtiden så vi ser fram emot små prinsar och små prinsessor, när det väl är dags!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

  • Monika Sohlberg » Snart ny behandling :  ”Tänker på dig och din familj. Många kramar till er allihop ❤️❤️❤️.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln