logga guld2

Sagan del 6, "Epilog"

Det tillhör ju ett bröllop att ta porträttbilder såklart och även om Sagan är slut så vill jag givetvis visa upp det fina brudparet ännu en gång, hoppas ni inte har tröttnat! ;) Men jag lovar att nu är det sista gången som ni får se en massa bilder från detta vinterbröllop!

Går ni i giftastankar kan jag ge två tips till er och det ena är att inte bara välja första bästa fotograf utan titta igenom vilken stil just den fotografen har på sina bilder och fundera på om det är så ni vill ha era bröllopsbilder.
Och som nummer två, boka i tid! Jag har i år valt att inte marknadsföra mig som bröllopsfotograf då jag känner att jag inte har så mycket att visa upp i min portfolio, även om jag nu har fått fotografera några stycken. Och ändå har jag fått flera bröllopsbokningar detta år än vad jag kunnat drömma om!  Jag har fått tacka nej till några stycken för att deras önskade dag redan är uppbokade med annat bröllop. Att boka sin bröllopsfotograf ett år innan bröllopet är inte något konstigt, så så fort man vet vilken fotograf man vill ha så ta kontakt och boka är mitt råd!

Nej nu har jag  svamlat färdigt och ni får ännu en gång vila ögonen på Magnus och Linda Axelsson!

Kommentera gärna:

  • Linda • 3 mars 2014 18:00:53
    Superfina bilder på det ursnygga brudparet! Förstår att du får många bokningar på bröllop, vi är sååå nöjda med bilderna du tog på vårt! Kram

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Britt » Knyter ihop påsen:  ”Önskar dig ett riktigt bra 2020. Du har kämpat och gjort det med bravur. Många r..”

  • Martina » Färdigbehandlad :  ”Heja dig!! Läser, följer och tänker på dig!! Många kramar och styrka till dig ❤️”

  • Annelie » Färdigbehandlad :  ”Vilken resa i dubbel bemärkelse du gjort! Har följt dig och bett för dig under å..”

  • Marie » Sjukhusbubblan:  ”Hej, Så glad att jag hittade din blogg. Jag går igenom samma cytostatikabehandli..”

  • Martina » Sjukhusbubblan:  ”Tänker på dig!!! ❤️”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln