logga guld2

Ännu mer födelsedagar och ännu mer fix i studion.

Har inte hunnit med mycket annat än att redigera lite gravidbilder, fira födelsedagar, fixat i studion, varit och köpt lite rekvisita till studion och till en kommande spännande fotografering på tisdag. Mycket mer om den senare!
Och så har och ska jag iväg och jobba som personlig assistent, men först ska vi tjuvstarta ännu ett firande! Isabelle fyller 5 år imorgon! Vart tar tiden vägen!!

Jag börjar så smått bli väldigt nöjd med studion, har ju varit nöjd innan också såklart, men nu har pappa hjälpt mig att fixa lite mer förvaring till min rekvisita, vilket gjorde att jag fått en vägg till ledig att hänga upp fina ramar med fint innehåll i som kommer om ett tag. Jag har också äntligen beställt hem en ny matta till studion och var och hämtade den igår. Testade den givetvis och Tilda fick vara modell. Det blir verkligen något helt annat än det vita till bakgrund jag haft innan. Det sög verkligen åt sig en massa ljus vilket innebär att det kanske behövs ännu en jättesoftbox, då det räckte knappt till med den jag har för att få den ljussättning jag önskar. Mattan funkade ihop med både den bruna, rosa och turkosa bakgrunden, dock inte den grå/vita tegelväggen men där är det vita golvet klockrent till det. Så det ska bli spännande att få testa lite annat. Någon som är sugen att få lite bilder utöver bara det vita?!

Jag sprang på en utförsäljning på Village här om dagen och gick in och hittade ett fårskinn, ett vitt lurvigt ett, men efter mycket avvägande köpte jag det inte.  Älskar fårskinn och har sedan tidigare ett jättefint grått lockigt från vår granne som har får, men igår när jag la ut mitt nya golv så bara såg jag hur fint det skulle vara med ett vitt där mitt på golvet! Så efter att hela familjen hade varit och tvättat oss lite bland vågorna i Rosenlundsbadet så åkte vi och kollade om det där fårskinnet fanns kvar. Och 1. gissa om jag blev glad att det hängde ett enda långhårigt vitt fårskinn kvar och 2. att de hade höjt rean från 30% till 50%!! Jag menar hur ofta får man tag på ett superfint fårskinn för typ 400 exkl. moms!!! Så väldigt nöjd som ni förstår!

Ha en trevlig och förhoppningsvis solig helg alla!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln