logga guld2

Hejdå isen!

Så härligt och underbart att den sol som vi inte sett sedan i höstas nu har lyst från en klarblå himmel nästan en vecka!
Har inte hunnit att ta några härliga blombilder ännu, men det kommer nog snart. Hittade lite blåsippor idag när jag och Tilda gick till grannen, så det får nog bli att plocka med sig kameran en dag.

Däremot håller jag på att dokumentera lite av vårt bygge nere vid sjön. Vår älskade lilla stuga! Hoppas på många dagar nere vid sjön i sommar med härligt väder där barnen kan springa omkring och plaska i vattnet, leka, äta en korv. För det är nog så vår semester kommer se ut i år när vi inte har fått tag på någon ny anställd som vill mjölka lite kossor. Så det är ju underbart att få ha denna idyll så nära hemmet!

I och med att man måste kolla in vad som händer där nere vid stugan ser man också vad som händer med sjön och alla vårtecken som visar sig där nere. I måndags så hade isen på sjön fått släppa taget och allt som var kvar låg intill stranden och det låter väldigt speciellt när tusentals små isbitar gungar med i vågorna. Dagen efter hade det hunnit bli en tunn, tunn hinna av is på sjön under natten, men som tinade under dagen. Och häromdagen hade all is trots allt fått ge med sig och jag tror inte att vi får se någon mer is på sjön på den här sidan av året.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln