logga guld2

Nya produkter!

I fredags när jag kom hem efter en liten promenad så låg fotosidans magasin i brevlådan. Härlig helgläsning! I brevlådan fanns också fina framkallade bilder till kund, kan inte nog skriva hur roligt det är att få framkalla bilder och se dem på papper. Det är något speciellt med det!

När jag kom fram till dörren stod det en stooor låda som posten också lämnat av till mig. Med en massa roliga grejer i!! Helgen var defenitivt räddad!!! Där i låg mina efterlängtade ramar som det ska i bröllopsbilder i och hängas upp i studion. Och dessa ramar, jag skojar inte men det var de absolut finaste jag sett. En svart och en vit. I mitt tycke var den vita finast, men tror att den svarta kommer bli superfin även den med rätt bild i. Har idag beställt bilderna och det ska bli roligt att få sätta i dem när de kommer i veckan. Har redan fått en beställning av den vita ramen, från någon som nyss stod brud! :) Så det var fler som tyckte om den!!

Det låg också 4 album och ett etui till det ena albumet, i den stora lådan. "Dragspelsalbum" som man sätter i framkallade bilder i. Också väldigt fina såklart! De kan ställas upp så man ser bilderna eller läggas ihop och knytas med ett fint band runt. Känns som jag börjar ha lite att erbjuda kunderna nu, väntar bara på en fotobok med fineartpapper i och pärmar av skinn. Kommer finnas fotoböcker i olika varianter, både som budgetvariant och lyxvariant och allt där mitt emellan. :) Har bytt leverantör av fotoböckerna och tror att jag kommer bli väldigt nöjd, har ju inte sett det ännu, men än så länge är jag mer än nöjd och testbilderna såg väldigt fina ut!

Vitt vikalbum med box.
Albumen finns i linne, svart, skimrande vitt och vitt med ornament på. Två storlekar finns att välja på.
Etiketter: produkter

Kommentera gärna:

 • Tea • 1 april 2015 12:56:17
  Å ett sådant album skulle jag vilja beställa, vad kostar det? Ett i linne
 • Malin • 2 april 2014 19:32:43
  Ååå så fint, får man fråga varifrån du har beställt dem?
 • Hej Malin!
  Ja visst är de fina!! Jag har beställt dem från Lundeby där man kan göra inköp om man är företagare. Är du privatperson går det bra att beställa genom mig. ;)
  Mvh Annelie

  3 april 2014 08:14:59

 • Linda • 27 mars 2014 15:57:51
  Jättefin! Den skall jag kika närmare på nästa gång vi ses i studion ;)
 • Sven Lagerqvist • 26 mars 2014 07:28:55
  Fem poäng till mig för att gissat rätt angående ram och brud

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Linda Winblad » En liten uppdatering:  ”Tänker på dig ofta Annelie. Varje gång jag tittar på porträttet på nyfödda Malva..”

 • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

 • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

 • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

 • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln