logga guld2

Mitt album

Kan inte med ord beskriva känslan av att slita upp tejpen på det bruna TUNGA paketet som kom igår. Att försiktigt vända blad efter blad och känna med handen över de otroligt fina fineart pappren, på det fina brudparet som pryder bild efter bild. Att känna den goda doften av ett äkta skinnomslag. Ja det är mitt visningsalbum som har kommit och jag är nöjd, jättenöjd! Det känns att det är exklusivt och det är det jag vill förmedla med mina produkter, exklusivitet.

För visst är det underbart att ha ett album att visa upp för familj, släkt och vänner. Att ha bilder kvar från den där så efterlängtade dagen som man oftast planerar för så länge innan och som är över på bara några timmar. Det som finns kvar är urdruckna drickaflaskor, en vigselring och förstås alla bilder. Jag är så glad att jag och min man lade lite extra pengar just på bilder, förstoringar och album. För hur gärna man än vill komma ihåg varenda liten detalj från denna fantastiska dag, så gör man inte det och då är dessa bilder ovärdeliga!

I morgon kommer ett brudpar hit som ska få känna, titta och lukta ;) i mitt album, se på mina förstoringar som nu hänger i sina fina ramar och hoppas att de kommer tycka om det. På söndag kommer nästa par, så det var i grevens tid att det blev klart!

Albumet finns även att kolla i ett flashalbum och det hittar ni på www.photoever.se bland fotografer eller så kan ni klicka på bilden så kommer ni dit direkt.

Etiketter: produkter

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marie » Sjukhusbubblan:  ”Hej, Så glad att jag hittade din blogg. Jag går igenom samma cytostatikabehandli..”

  • Martina » Sjukhusbubblan:  ”Tänker på dig!!! ❤️”

  • Anna » Idag:  ”Så sant. Försök fira och njuta! Gläds med dej! Tack för att du delar med dej av ..”

  • Marie Pettersson » Trevlig helg!:  ”Trevlig helg till er också! Kram”

  • Annica Axelsson » Hemkommen men inget firande...:  ”Skönt en del av behandlingen är över tänker o ber för dig/er”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln