logga guld2

Min studio

Idag blir det lite bilder från min studio som jag lovat för hur länge som helst...

Här ser ni delen där man blir fotograferad. Jag har prioriterat stora bakgrunder, golvytan mäter 3 x 3 meter där barnen kan springa omkring och jaga ballonger, såpbubblor eller bygga med torn eller vad nu de vill göra. Jag älskar att fånga barnen i leken och kände att jag ville ha stort utrymme till detta och med det innebär det också breda bakgrunder. Och det är inte helt lätt att få tag i den storleken! Så jag har löst det med att snurra upp tapeter istället på mina bakgrundsrullar och utöver den vita vinylbakgrunden finns nu också ett par golv i träimitation. Det stora som ligger på golvet nu är en vanlig plastmatta från Tarkett. Funkar jättebra!!

Just nu finns rosa, turkos, beige, vit plankvägg, helvit och tyllbakgrunder som kan fixas fram på några sekunder. Men det är klart att ramlar jag på någon rolig tapet är det mycket möjligt att någon byts ut med tiden!

Bakom drapperiet av vita gardiner finns en massa rekvisita, som bilar gunghästar, saccosäck, såpbubblor, filtar m.m. På stången vid den vackra kakelugnen hänger kläder och rekvisita som man gärna får använda sig av vid fotograferingen.

Andra sidan av rummet så finns ett skrivbord, mina produkter i form av olika album, bilder och en soffa.

Etiketter: studio

Kommentera gärna:

  • M • 4 april 2014 17:03:42
    Åh..vad fint du verkar ha det,tack för tipset om plastmatta:-)
    får nog åka och leta en stuvbit :-)

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Martina » Färdigbehandlad :  ”Heja dig!! Läser, följer och tänker på dig!! Många kramar och styrka till dig ❤️”

  • Annelie » Färdigbehandlad :  ”Vilken resa i dubbel bemärkelse du gjort! Har följt dig och bett för dig under å..”

  • Marie » Sjukhusbubblan:  ”Hej, Så glad att jag hittade din blogg. Jag går igenom samma cytostatikabehandli..”

  • Martina » Sjukhusbubblan:  ”Tänker på dig!!! ❤️”

  • Anna » Idag:  ”Så sant. Försök fira och njuta! Gläds med dej! Tack för att du delar med dej av ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln