logga guld2

Min studio

Idag blir det lite bilder från min studio som jag lovat för hur länge som helst...

Här ser ni delen där man blir fotograferad. Jag har prioriterat stora bakgrunder, golvytan mäter 3 x 3 meter där barnen kan springa omkring och jaga ballonger, såpbubblor eller bygga med torn eller vad nu de vill göra. Jag älskar att fånga barnen i leken och kände att jag ville ha stort utrymme till detta och med det innebär det också breda bakgrunder. Och det är inte helt lätt att få tag i den storleken! Så jag har löst det med att snurra upp tapeter istället på mina bakgrundsrullar och utöver den vita vinylbakgrunden finns nu också ett par golv i träimitation. Det stora som ligger på golvet nu är en vanlig plastmatta från Tarkett. Funkar jättebra!!

Just nu finns rosa, turkos, beige, vit plankvägg, helvit och tyllbakgrunder som kan fixas fram på några sekunder. Men det är klart att ramlar jag på någon rolig tapet är det mycket möjligt att någon byts ut med tiden!

Bakom drapperiet av vita gardiner finns en massa rekvisita, som bilar gunghästar, saccosäck, såpbubblor, filtar m.m. På stången vid den vackra kakelugnen hänger kläder och rekvisita som man gärna får använda sig av vid fotograferingen.

Andra sidan av rummet så finns ett skrivbord, mina produkter i form av olika album, bilder och en soffa.

Etiketter: studio

Kommentera gärna:

  • M • 4 april 2014 17:03:42
    Åh..vad fint du verkar ha det,tack för tipset om plastmatta:-)
    får nog åka och leta en stuvbit :-)

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln