logga guld2

En vardag

Idag har jag levererat en Canvastavla till en kund och en annan canvastavla ska skickas iväg till ett par som tog förlovningsbilder för ett par veckor sedan. Den tavlan blev såå fin och jag funderar på om jag ska behålla den istället... ;)
Jag har även hunnit med lite pappersarbete, skickat urval till kund då jag hade en härlig syskonfotografering igår och då fick jag även träffa en av mina bröllopskunder i sommar. Roligt att ha ett ansikte på den man mailar med, men vi kommer snart träffas igen på vår bröllopsträff.
Har även lagt in lite avtal och bokningsbekräftelse till några kunder och jag har fått lägga till ännu ett bröllop bland mina bokningar. Så roligt!! Det börjar bli fullt nu men några datum finns kvar!
En leverans kom med posten idag med den fina ramen som Linda, som stod brud i februari, hade beställt.

Smet även ner till den stuga vi bygger fem minuter från vårt hus, som ligger vid vår sjö, "byggarna" behövde lite  yttrande på designen! :) Det börjar verkligen ta form nu utvändigt, lite foder runt det stora glaspartiet på framsidan och sedan på med färg så ska utsidan vara klar!! Men invändigt lär dröja då det kommer ett litet vårbruk emellan.

Nu ska jag snart sticka iväg och hämta barnen på förskolan.

En bild från gårdagens fotografering. Älskar små söta barnfötter!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln