logga guld2

6 maj

Hoppas ni har haft en trevlig valborg. Man blir lätt veckovill och vet inte var det är för dag när det blandas in helgdagar mitt i veckan. Själv har jag jobbat en massa timmar och även hunnit med ett par fotograferingar. Först ut var en liten nyfödd Wilma och i söndags kom det en otroligt härlig familj hit med två underbara barn. Så söta och fina. OCH det blev en massa fina bilder, ja så många fina så jag tror att familjen har fått något att bita i för att kunna välja ut sina bilder!! :)

Idag har jag en "sitta framför datorn dag" med redigering och lägga upp urval till kunder. När det är klart ska det fixas lite tackkort och i morgon ska det bakas tårta... Så här är minst sagt fullt upp och det är härligt!

Denna bilden lade jag upp i färg på min instagram i fredags och fick massa fina komentarer, ni har väl inte missat att jag finns där också? _Smultronstina_ heter jag, bara att följa om man vill se mer av mina bilder, det är där de oftast hamnar innan de dyker upp på bloggen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln