logga guld2

Fotograferingen jag kommer minnas länge!

Åhh jag är så lycklig och glad. Inte för att det hänt så mycket och jag sitter med jobb upp till öronen, men så är det väl för oss flesta, att man har mycket att göra menar jag. Redigeringsarbetet går för högtryck just nu och jag försöker beta av lite även kväll/nattetid också. Mannen min jobbar också precis nu, han sitter på traktorn och slår ner allt gräs inför första skörden, så det passar ju att vi jobbar båda två, eftersom vi ändå inte ser av varandra!

Den där lyckan av att ha gjort ett jobb man är riktigt, riktigt nöjd med, för att bara ha gjort det en gång innan, det är något alldeles extra. Det bara bubblar inom mig och att Nova vaknade  en sväng igår natt och var lite ledsen när jag äntligen tagit mig till sängen för att sova lite, den tröttheten är som bortblåst. Kunden har nu fått något riktigt knepigt att bita i, nämligen att välja ut bilder. ;) Jag tror att jag längre fram kommer att kunna visa någon bild...

Efter att ha skickat iväg ett mail om att bilderna låg uppe i kundloginet kom inte så hemskt långt efter ett mail tillbaka där de första orden var; "Men herregud!!! Jag döööör så fina dom är!!! Du är helt otrolig!" Jag menar, vem blir inte glad av de orden!! Det är då man förstår att det blev bra, riktigt bra!

Bjuder på lite härliga kärleksbilder i sommarsolen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sara » Bergodalbana:  ”Tänker på dig ♥️ ”

  • Karin » Snart dags:  ”Tänker på Dej ( er) och sänder kramar. Ni är starka tillsammans ”

  • Inga-Lill » Snart dags:  ”Skickar många styrkekramar till dig! ❤️❤️”

  • Britt Gladh » Snart dags:  ”Mina,våra tankar är hos dig Annelie.Styrkekramar.❤️❤️”

  • Helene Persson » Bergodalbana:  ”Ber att Gud ska ge er styrka o kraft veckan som kommer! Kramar till er alla ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln