logga guld2

Gravidfotograferingar och facebookstatus

Undra om jag har hamnat i en babyboom?!? Har ju senaste veckan fotograferat både gravid och nyfödd. Och på bara 2 dagar har det nu ramlat in 3 nya förfrågan/bokningar på nya gravidfotograferingar med tillhörande nyföddfotograferingar. SÅÅ roligt! Känns verkligen som jag börjar hitta min nisch och det finns ju inte så många nyföddfotografer här runt Nässjö.

En av dem som hörde av sig skrev;  "jag blev så berörd av dina foton" . Det är så stora ord för mig, det är ju precis det jag vill nå ut. Att förmedla en känsla i bilden, att den ska säga något, betyda något, för betraktaren. Jag blev så glad så jag var tvungen att dela min glädje!

Annars är det ju högtryck i företaget nu och bloggen, som ni märker, är lite åsidosatt just pga det. Men jag finns ju även att följa på facebook och instagram där det uppdateras lite oftare. Det tråkiga med facebook är att de har ändrat sitt flöde och även om man gillar min sida får man inte alltid mina uppdateringar. :( Men det går att komma runt det genom att hålla muspekaren över knappen som det står Gillar på, när du är på den sida du vill ha uppdateringar från, så trycker man bara på ta emot aviseringar. Klart och lätt som en plätt!
Bjuder på några bilder från min senaste gravidfotografering också!

Kommentera gärna:

  • Sven • 24 juni 2014 21:20:27
    Det är så otroligt vackert med en gravid kvinna. Veta att därinne växer ett nytt liv. Kanske är jag partisk ;) men korten är otroligt fina tagna i vår vardag (där vi bor). Vilken tur att du känner bonden som brukar marken, man får ju inte gå i växande gröda annars.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln