logga guld2

Gravidfotograferingar och facebookstatus

Undra om jag har hamnat i en babyboom?!? Har ju senaste veckan fotograferat både gravid och nyfödd. Och på bara 2 dagar har det nu ramlat in 3 nya förfrågan/bokningar på nya gravidfotograferingar med tillhörande nyföddfotograferingar. SÅÅ roligt! Känns verkligen som jag börjar hitta min nisch och det finns ju inte så många nyföddfotografer här runt Nässjö.

En av dem som hörde av sig skrev;  "jag blev så berörd av dina foton" . Det är så stora ord för mig, det är ju precis det jag vill nå ut. Att förmedla en känsla i bilden, att den ska säga något, betyda något, för betraktaren. Jag blev så glad så jag var tvungen att dela min glädje!

Annars är det ju högtryck i företaget nu och bloggen, som ni märker, är lite åsidosatt just pga det. Men jag finns ju även att följa på facebook och instagram där det uppdateras lite oftare. Det tråkiga med facebook är att de har ändrat sitt flöde och även om man gillar min sida får man inte alltid mina uppdateringar. :( Men det går att komma runt det genom att hålla muspekaren över knappen som det står Gillar på, när du är på den sida du vill ha uppdateringar från, så trycker man bara på ta emot aviseringar. Klart och lätt som en plätt!
Bjuder på några bilder från min senaste gravidfotografering också!

Kommentera gärna:

  • Sven • 24 juni 2014 21:20:27
    Det är så otroligt vackert med en gravid kvinna. Veta att därinne växer ett nytt liv. Kanske är jag partisk ;) men korten är otroligt fina tagna i vår vardag (där vi bor). Vilken tur att du känner bonden som brukar marken, man får ju inte gå i växande gröda annars.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linda Winblad » En liten uppdatering:  ”Tänker på dig ofta Annelie. Varje gång jag tittar på porträttet på nyfödda Malva..”

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln