logga guld2

Gravidfotograferingar och facebookstatus

Undra om jag har hamnat i en babyboom?!? Har ju senaste veckan fotograferat både gravid och nyfödd. Och på bara 2 dagar har det nu ramlat in 3 nya förfrågan/bokningar på nya gravidfotograferingar med tillhörande nyföddfotograferingar. SÅÅ roligt! Känns verkligen som jag börjar hitta min nisch och det finns ju inte så många nyföddfotografer här runt Nässjö.

En av dem som hörde av sig skrev;  "jag blev så berörd av dina foton" . Det är så stora ord för mig, det är ju precis det jag vill nå ut. Att förmedla en känsla i bilden, att den ska säga något, betyda något, för betraktaren. Jag blev så glad så jag var tvungen att dela min glädje!

Annars är det ju högtryck i företaget nu och bloggen, som ni märker, är lite åsidosatt just pga det. Men jag finns ju även att följa på facebook och instagram där det uppdateras lite oftare. Det tråkiga med facebook är att de har ändrat sitt flöde och även om man gillar min sida får man inte alltid mina uppdateringar. :( Men det går att komma runt det genom att hålla muspekaren över knappen som det står Gillar på, när du är på den sida du vill ha uppdateringar från, så trycker man bara på ta emot aviseringar. Klart och lätt som en plätt!
Bjuder på några bilder från min senaste gravidfotografering också!

Kommentera gärna:

  • Sven • 24 juni 2014 21:20:27
    Det är så otroligt vackert med en gravid kvinna. Veta att därinne växer ett nytt liv. Kanske är jag partisk ;) men korten är otroligt fina tagna i vår vardag (där vi bor). Vilken tur att du känner bonden som brukar marken, man får ju inte gå i växande gröda annars.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • AnnBritt » Det värsta hände...:  ”Tankarna i Ekefall går till Lockarp ikväll när vi läst dina rader. Vi ber för e..”

  • Alfhild o Sten » Det värsta hände...:  ”Ibland förstår vi inte det som sker,men vi känner med dig vad du och din familj ..”

  • Anna » Det värsta hände...:  ”Stora varma styrkekramar till dig och din familj❤️ Alla ord känns så fjuttiga, m..”

  • Annelie » Det värsta hände...:  ”❤️❤️❤️Skickar dig och familjen massor av styrkekramar❤️”

  • Britt Gladh » Det värsta hände...:  ”Käraste Annelie orden fastnar i halsen där gråten sitter.Du som är så full av li..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln