logga guld2

Jag - Bröllopsfotograf!!

För 3 år sedan köpte jag min allra första digitala systemkamera.

När man stannar upp och tittar i backspegeln vad som har hänt under dessa tre år är det ju igentligen helt sjukt vad jag lärt mig, vart livet har fört mig, för det där kamerainköpet det förändrade mitt liv. Att jag började fotografera som en tok, läste varenda bok (nästan) om fotografering, varenda webbkurs jag kom över satt jag och glodde på tills ögonen trillade ut mitt i natten eller åtminstone gick i kors.
Efter att knappt vetat var startknappen sitter på kameran för tre år sedan kan jag nu våga kalla mig BRÖLLOPSFOTOGRAF! Är det inte galet. Galet roligt, galet konstigt men helt galet fantastiskt!!!

Det går upp och ner, man är på topp ena dagen för att falla långt ner i dalgången den andra och undrar vad man igentligen håller på med, om man ens ska vara bröllopsfotograf.  Ibland efter fotograferingar kan jag få en sådan prestationsångest, speciellt efter bröllop i och med att man har en endaste ynka chans att ta den där bilden och leverera de där porträtten som ska hänga på väggen hos brudparet resten av deras liv... Ibland kommer faktiskt den där ångesten smygande och man orkar inte ens ladda in bilderna i datorn efteråt...
Efter att jag idag har tittat igenom bilderna från senaste bröllopet så vet jag inte varför jag ens fick en gnutta av den där känslan då... Men jag bara älskade bilderna och så underbara små brudnäbbar!! Ja jag är såå nöjd!

Att jag sedan har bokat in inte en utan två bröllopsfotograferingar till nästa år bara idag, gör att man kan sträcka på sig och skaka av den där lille som sitter på axeln. " Dina kort är bland det finaste vi sett" vad säger man när man får ett sådant mail?? Det är bara att sträcka på sig, känna sig stolt och tänka att jag kan det här. Alla gillar inte min stil och det är helt ok, men det finns de som gör det och det gör mig lycklig. Eftersom det är det som gör att jag kan hålla på med det jag tycker är absolut roligast!

Ringklockan ringde på dörren idag och utanför står Linda och lilla Wilma med finaste presenten som tack för fina bilder jag tagit på Wilma. Kan inte förklara hur glad jag blir över detta!!! Egentillverkade klossar med bokstäver på som jag kan använda till mina fotograferingar. Ja vad säger man?!? Superfina var de iallafall! :) Tack och tack igen!

Så efter sådär 15 bröllop vågar jag nu kalla mig bröllopsfotograf och det känns stort! Jag känner att jag har koll på olika poser man kan tipsa brudparen om och vad jag vill förmedla med mina bilder, är säker på fotograferingen i kyrkan och i andra lokaler, var jag hittar det bästa ljuset och vad för bakgrunder som funkar OCH jag har en massa bilder att lägga till i min bröllopsportfolio, när jag nu får tid att fylla på! :)

Så vill du ha mig som din bröllopsfotograf inför 2015 är det dags att boka då det nu trillar in förfrågningar och bokningar! 1 september släpps nya priser så passa på att boka i augusti så får ni 2014 års priser.

Etiketter: bröllopsfotograf

Kommentera gärna:

 • Karin • 12 augusti 2014 13:58:53
  Hej Annelie!
  Jag vill tacka för din insats under vårt bröllop i lördags och det bildspel du har skickat är helt fantastiskt. När jag sedan ser våra två underbara barn här på hemsidan så blir man berörd och stolt... Stort tack än en gång från mig och Kristian!
 • Tack så mycket själva för att jag fick ta del av er dag!! Och ni kan verkligen vara stolta över era fina barn!!! Så söta och härliga!!

  12 augusti 2014 14:35:09

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

 • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

 • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

 • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

 • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln