logga guld2

Vilken dag!!!

Ja vad säger man... Jag är bara så sjukt glad och kanske fortfarande chockad över hur mycket folk som kom igår på julkortsfotograferingen. Redan innan klockan hade slagit 10 stod de första kunderna i dörren och sedan ramlade in den ena efter den andra och det blev kö, ganska lång kö emellanåt. Det fanns fika och ett lekrum att roa sig i under tiden, så barnen tror jag hade roligt ändå, hoppas att föräldrarna kunde ha överseende över den väntan som uppstod också.

Det var så roligt att få träffa alla härliga barn och deras föräldrar! Många barn var klädda i tomtedräkt och/eller luciaklänning. Undrar vad de tror nu när de har fått chokladtomtar, skumtomtar, pepparkakor och juliga cupcakes? Kanske tror de att tomten kommer snart?? Men det dröjer liiite till. Men i deras värld kanske det känns som en hel evighet... Jag tycker att det var mysigt att få "fira" lite jul så här i förväg. ;)

Vid 15.00 lämnade de sista studion med fika i magarna och Linda och jag pustade ut lite. ;)
Hur skulle jag någonsin klarat mig utan Linda?? Hon fixade inte bara fikat utan tog hand om alla kunder som kom, dirigerade in dem i studion i tur och ordning, underhöll kunderna under tiden de väntade och servade mig. Det fanns inte tid för mig att sätta mig och ta rast, men snällaste Linda pysslade om mig och upplyste mig om att jag behövde få i mig lite att dricka och det var så sant, lätt att glömma sådant när man är i full action!! Så tack snällaste Linda att du var med mig igår, med ALLT som du gjorde!!

Jag är otroligt nöjd över dagen och imorgon hoppas jag att alla ska få sitt urval av bilder hemskickade. Det är inte helt enkelt att alltid få till den där perfekta bilden på 5-10 minuter, när det är barn som ska fotograferas, det sker ju alltid på deras promisser. När jag fotograferar barn i vanliga fall så har jag tid till att lära känna barnen lite och leka med dem för att de ska känna förtroende för mig och de kan då slappna av och det ger härliga bilder. Men jag hoppas att föräldrarna blir nöjda efter gårdagens fotografering och jag tycker att vi tillsammans fick till många härliga bilder under den lilla tid vi hade för varje familj.

Så efter att 79 personer har varit här, sammanlagt 26 familjer, är jag mer än nöjd och somnade gott den kvällen!! 

Juliga cupkakes från Lindas Tårtor

Jag vill rikta ett stort TACK till alla föräldrar och mor- och farföräldrar som var här med sina fantastiska barn och barnbarn!!! Utan er hade det varit tråkigt att vara i studion igår! ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln