logga guld2

Erbjudande presentkort

Många vill ha bilder till jul. Och visst är det en suverän julklapp att ge bort. En julklapp som är bestående och tänker man på hur länge fotografiet håller så är det en väldigt billig julklapp, och för den som  får bilden på tex. sitt barnbarn är den ovärdelig, eller hur! Tänk att få möjlighet att titta på sina barnbarn varje dag där på väggen. Många kanske bor långt bort och kan inte hälsa på varje dag. Och även om man bor sådär 500 meter ifrån varandra så träffas man ju inte varje dag precis! ;) 

Så känner du att du inte vet vad du ska köpa som julklapp så finns det någon tid kvar innan tiderna innan jul är slut, så först till kvarn gäller. 

Ett annat hett tips som jag har är att ge bort ett presentkort. Tänkte vara lite extra snäll nu när det snart är jul, (så jag får många julklappar ;)) och erbjuda 2 st 18x24 cm förstoringar (värde 390:-) om du köper ett presentkort med ett värde på minst 500:-.
Maila din beställning och du får presentkortet hemskickat gratis dagen efter! 

Massor av redigering just nu gör att det finns otroligt många bilder jag skulle vilja visa er. Här kommer några bilder på en ny liten bebis där föräldrarna tog del av mitt gravid och nyfödd erbjudande.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

  • Monika Sohlberg » Snart ny behandling :  ”Tänker på dig och din familj. Många kramar till er allihop ❤️❤️❤️.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln