logga guld2

Bröllopsfotografering | Ödestugu-Nässjö/Eksjö

Vilket otroligt ruskigt väder vi hade igår. Skönt att man kan sitta inne och jobba, annars hade man väl blåst iväg... Och så lite snö på det. Om det bara kunde vara ett par minusgrader nu så det kunde få stanna kvar också. Det blir ju så kladdigt när det bara ska smälta. Jag menar våran bil ser ju ut som en annan terränggående sak, med lera upp till taket. Ja snart ser man inte ut längre. Kanske är läge för en liten tvätt... men hur roligt är det när den efter en dag har fått åka fram och tillbaka på vår grusväg, ja då ser den ju nästan lika dan ut igen. Känns som lite bortkastade pengar eller kanske mest bortkastad tid att tvätta den. Nej nu struntar vi i det och tänker på något roligare, som i somras när nästan hela sommaren bestod av sol och varma dagar och helger fyllda med massa fina brudpar! Det var grejer det!!

Ett utav "mina" brudpar gifte sig i smyg en vacker sommardag med bara några få som visste om det, de allra närmaste, prästen och så jag som fick komma förbi efter att de sagt ja till varandra! Solen strålade i kapp med kärleken från det nygifta paret och alla var på sina absolut bästa humör såklart!

Klicka på bilden om ni är nyfikna på fler bilder på Teresia och Niklas!


När vi ändå har fångat lite av den där härliga sommarkänslan så tycker jag vi kör vidare med ännu ett bröllop!

Ett brudpar med sina två helt underbara barn, givetvis var det Karin och Kristian som var vackrast den dagen men det sötaste priset fick ju de små barnen såklart!! Och i kyrkan roade de gästerna med både det ena och det andra, jag menar vem skrattar inte när Amelia tar stolen och sätter sig bredvid mamma för att sedan krypa ner UNDER stolen! Man vet aldrig vad de kan hitta på de där söta sakerna... och vad gör väl det!

Ja det är inte utan att man börjar längta lite till sommarens bröllop! Som tur är behöver jag inte vänta ända till sommaren innan jag får fotografera bröllop igen, först ut 2015 är ett vinterbröllop med massor av snö, ja det har jag beställt, hoppas brudparet går med på det. ;) 

Men nu får ni kika på några bilder från Karin och Kristians bröllop. Klicka på bilden så hamnar ni mitt i ett härligt augustibröllop!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln