logga guld2

BILDSPEL HELENA & MATTIAS

Det blev en alldeles perfekt dag, från att SMHI hade hotat med 20 mm regn så blev det perfekt fotograferingsväder, med moln och ca 20 grader varmt.

Efter ombyte så fick Mattias se sin blivande fru för första gången i bröllopsskrud i studion. Sååå vackra var de båda två! Men det räckte inte med det, med sig hade de sina barn som var uppklädda från topp till tå och det sötaste jag sett på länge. (Jag skickade en bild på brudnäbbarna till min man på kvällen då jag jobbade borta, och skrev att "efter våra barn så är det här nog det sötaste jag sett". )

Efter bilder både i studion och ute i naturen så bar det av till Järsnäs kyrka som har fått sig en riktig ansiktslyftning. Så otroligt fin stod den där i sina nya målningar. Vigseltalet var så fint och personligt till brudparet och innan de tågade ut igen fick vi höra otroligt vacker sång från brudgummens far. Och de fina brudnäbbarna skötte sig exemplariskt. Jag älskar utströdda rosenblad, sedan att de råkade kom från brudnäbbens egna corsageblomma är ju en annan femma... men fint blev det framme vid altarringen. :)

Jag önskar er all lycka i framtiden!! Tack för att jag fick skapa minnen tillsammans med er. 

Etiketter: bröllop bildspel

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linda Winblad » En liten uppdatering:  ”Tänker på dig ofta Annelie. Varje gång jag tittar på porträttet på nyfödda Malva..”

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln