logga guld2

Årsresumé 2015

Nu närmar det sig slutet på 2015 och jag funderade på en liten årsresumé. Men det blir mest bilder från året som gått men lite text också såklart. Det var riktigt roligt att gå igenom alla fotograferingar och verkligen se vad man har gjort under detta år. Så det är lika mycket för min egna skull som för, som jag gör detta. :) 

De första månaderna, januari-april, var lite lugnare eller ska man säga arbetstempot var normalt. ;) I maj var jag på kurs i nyföddfotografering och det var bland det roligaste jag gjort i år, utöver att få träffa alla härliga barn, föräldrar och brudpar! Där knöts också kontakter med andra fotografer vilket har varit väldigt givande. Efter att ha kommit hem från kursen så drog bröllopssäsongen igång på allvar samma helg. Och efter det har det knappt varit någon ledig stund den sommaren och hösten. Det var verkigen en underbar sommar med helt fantastiska brudpar!! Så roligt att få följa deras dag och föreviga den, det är verkligen något av det bästa jag vet. Och även om sommaren inte bjöd på det absolut bästa vädret så klarade vi av alla fotograferingarna ute i naturen utan att bli blöta!

Hösten kom och två veckor innan julkortsfotograferingen ägde rum var alla bröllop klara och jag hann städa igenom huset lite för att få ordning till den 24 oktober. Då fylldes huset av barn och föräldrar som kom från alla möjliga håll och kanter. Så fantastiskt roligt med den uppslutningen som var. Så efter denna dag och fram till jul så var det arbete varje dag för att hinna med leveranser till jul och jag fick lägga ut att jag var fullbokad. Jag hade även gått ner i tid denna höst från mitt arbete som personlig assistent. Så nu jobbar jag två dagar i månaden hos min syster  och det vill jag fortsätta att göra, även om jag tidsmässigt har att göra med mitt egna företag. Men jag vill gärna träffa henne också såklart!
Alla leveranser hann klart i tid till jul och förhoppningsvis var det många som blev glada för sina julklappar med kära barn och barnbarn och allt vad det kan ha varit,  som gömde sig i paketen.

Förutom att ha tagit bilder så har jag hittat rätt bland leverantörer och produkter som säljs utöver digitala filer och det känns bra. Men det kommer att komma in lite nytt under nästa år såklart...

Till sist vill jag tacka varenda en av er; kunder, leverantörer, ni som gillar och kommenterar, familj som stöttar och till min alldeles egna assistent som ställer upp i vått och tort med alla mina mer eller mindre tokiga ideér. Jag har sagt det förr och säger det igen, utan er hade inte Smultronstina funnits, men det är ju så sant så det måste sägas igen!! Jag har haft ett otroligt fantastsikt år och jag ser verkligen fram emot vad nästa år har att ge! TACK ALLA!!!

loading...

Kommentera gärna:

  • Linda • 1 januari 2016 09:32:21
    Vilken otrolig bildkavalkad, helt fantastiska bilder. Vilket jobb du gjort och vilka ögonblick du lyckats få på bild. Önskar dig ett minst lika fint år 2016, ses snart igen kramar Linda

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linda Winblad » En liten uppdatering:  ”Tänker på dig ofta Annelie. Varje gång jag tittar på porträttet på nyfödda Malva..”

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln